Lotta Anteros, ansvarig mäklare i Mölndal
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Lotta Anteros

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Åby—

Mölndal




Åby— Mölndal


Förberedd försäljning

Åby— Mölndal

RYMLIG VÄLPLANERAD 5:A MED INGLASAD BALKONG I SYDVÄSTLÄGE


Referensnummer
588 443
Boarea
112 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)

Mäklarhuset Mölndal

Kontakta Lotta för mer information kring Anmäl intresse.

Lotta Anteros

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området
ÅBY  i mölndal

ÅBY

Stadsdelen Åby består flerbostadshus, radhus och villor. I Åby finns bl.a. matbutik, pizzeria, smörgåsbutik, frisörer, loppisar o bensinstation med servicebutik. Åby ligger strax sydväst om Mölndals Innerstad med gångavstånd till galleria, restauranger, spårvagn, tåg och torghandel


01
Fördelar med området
Bussar Lätt att parkera bilen Restauranger Simhall Stort shoppingutbud Lokal spårtrafik Sportevenemang Ishall Butiksgata/köpcentrum Caféer Cykelbanor Sportbar Gym Barnvänligt
Länkar

02
Shopping

Mölndal Galleria ligger på gångavstånd från Åby och är ett lättillgängligt och trivsamt stadsdelscentrum som möter människors vardagsbehov av shopping och service. Med 65 butiker, caféer och restauranger i centralt läge är Mölndal Galleria en naturlig del av Mölndals innerstad. Gallerian finns intill Knutpunkt Mölndalsbro, Västtrafiks resecentrum, där tåg, bussar och spårvagnar stannar på väg till och från hela Göteborgsregionen.
https://molndalgalleria.se/

Länkar

03
Åbytravet

Åbytravet är numera Europas modernaste trav- och ridsportsanläggning som årligen lockar runt 100 000 gäster. Här tävlas det i huvudsak onsdag eller torsdag men de riktiga höjdpunkterna är STL, sex lördagar om året med Olympiatravets final, Åby Stora Pris och SM helgen som juveler i kronan.

Länkar

04
Kommunikation

Spårvagn (2, 4) åker till Mölndal till och från Göteborgs central. Det går både Västtåg och Öresundståg förbi Mölndal med riktning Kungsbacka/GBG. Lila express är en buss som går från Torslanda via Frölunda till Mölndal och vidare mot Mölnlycke. Buss 451, 25, 751, 755 och 761 går alla inom Mölndal.

Länkar

05
Familjeliv

I stadsdelen Åby/Broslätt finns flera förskolor och Katrinebergsskolan som är en F-6-skola (https://www.molndal.se/startsida/utbildning-och-barnomsorg/grundskola/katrinebergsskolan.html).
I Åby finns ett lokalcentrum mataffär, vårdcentral, frisör, pizzeria samt näridrottsplats. I närheten finns också Åby sportcentrum med fotbollsplaner, ishall, badminton och nybyggd simhall samt Åby travbana och konferenscentrum.

Länkar


Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Lotta!

Lotta Anteros

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.
Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.