Åby Allé 7 / Stallbacken / Mölndal

KVADRATSMART 2:A - Låg avgift och i nyskick.

Slutpris
2 195 000 kr
Boarea
44 kvm
Avgift
2 902 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2019-09-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Åby Allé såldes av oss 2019-09-10. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Åby Allé

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stallbacken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här får ni chansen att bli ägare av en nybyggd och genomtänkt 2:a med moderna och stilrena ytskikt. Här erbjuds ett ljust och fullutrustat kök med bekvämligheten av diskmaskin. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Vardagsrummet ger utrymme för soffan, matplats och tv-möbel. Stor walk in closet/förråd, läckert badrum i sobra färger som bjuder på dusch med vikbara glasdörrar, handfat med kommod och spegel samt toalett. Ljuset strömmar in från de stora fönsterna och den balkongdörren vilket skapar en härlig rymd. På Åby Allé 7 bor man på välplanerade kvadratmeter till en låg månadskostnad där bredband ingår i avgiften.

Precis utanför dörren ligger busshållplatsen som snabbt och bekvämt tar dig in till Chalmers på 15 minuter och Valand på 17 minuter. I närområdet finns pizzeria, bageri, åbytravet med tillhörande åbymässan och gym. En kort promenad bort finner ni Mölndals centrum med restauranger och butiker.

Här har du ett bekvämt boende med hiss där det bara är att flytta in och trivas.
Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

STALLBACKEN

Välkomna till ett område som ger en villakänsla med lugn och ro utan att vara allt för avlägset från de centrala delarna.

Närhet till allt

Nyckelordet för Stallbacken är närhet. Det nära läget präglar området och här andas man utveckling. Gymmet, simhallen, ridningen och löpspåret ligger på gångavstånd och med cykel tar du dig enkelt till tåget, golfbanan, jobbet eller havet.

Sport och fritid runt hörnet

Inom nära räckhåll ligger vildmark, sjöar, vandringsleder, golfbanor, badhus och idrottsplatser.

Kommunikationer

Om du vill åka kollektivt till och från jobbet, aktiviteter, nöjen eller vänner når du flera busshållplatser inom kort gångavstånd. Om du bor i Stallbacka Allé ligger den närmaste hållplatsen på Frölundagatan och heter Stallbacken. E6an ligger i närheten vilket gör det lätt att ta sig till olika platser via motorvägen. Flera busshållplatser som trafikeras av linjer till och från Mölnlycke, Frölunda och centrala Göteborg. Du har också promenadavstånd till Mölndals centrum med bra med kommunikationer och all tänkbar service.

Familjeliv

Ni kan nå simhallen, gymmet, vandringlederna, naturen och de centrala delarna av Mölndal på nolltid.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.