Åby Allé 3 / Stallbacken / Mölndal

FIN TVÅA - MED LÅGAVGIFT - SAMT BALKONG I VÄSTERLÄGE!

Slutpris
2 435 000 kr
Boarea
44 kvm
Avgift
2 679 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 (Hiss finns)
Såld
2020-10-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Åby Allé såldes av oss 2020-10-21. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Åby Allé

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stallbacken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I attraktiva Stallbacken har nu möjlighet att presentera en mycket fin och välplanerad tvåa där det bara är att flytta in och njuta av alla bekvämligheter som bostaden har att erbjuda! Bostaden är genomgående ljus, har en öppen planlösning och håller hög standard. Ta hissen upp till fjärde våningen och kliv in i hallen som har plats för både klädhängare samt garderob. Ett helkalklat och stilfullt badrum med dusch samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Ett yteffektivt och stilrent kök med gott om förvaring. Köket ligger i öppen och social anslutning mot vardagsrummet vilket gör att lägenheten känns luftig. Från vardagsrummet når man den härliga balkong belägen i ett västerläge med insynsskyddat läge och en vid vy! Mysigt sovrum där det ryms en bred säng samt tre inbyggda garderober. I lägenheten finns också en praktisk klädkammare med inbyggd garderob som ger både gott om förvaringsmöjligheter samt med fördel går att inreda som kontorshörna för den som önskar. Ljuset strömmar in från det stora fönsterna, vilket skapar en härlig rymd. Här bor man på välplanerade kvadratmetrar till en låg månadskostnad, där både bredband och kabel- TV är inkluderat i avgiften!

Precis utanför dörren ligger busshållplatsen som snabbt och bekvämt tar dig in till Göteborg. I närområdet finns det, gym, bageri, matbutik, Åbybadet och Aktiviteten.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

STALLBACKEN

Välkomna till ett område som ger en villakänsla med lugn och ro utan att vara allt för avlägset från de centrala delarna.

Närhet till allt

Nyckelordet för Stallbacken är närhet. Det nära läget präglar området och här andas man utveckling. Gymmet, simhallen, ridningen och löpspåret ligger på gångavstånd och med cykel tar du dig enkelt till tåget, golfbanan, jobbet eller havet.

Sport och fritid runt hörnet

Inom nära räckhåll ligger vildmark, sjöar, vandringsleder, golfbanor, badhus och idrottsplatser.

Kommunikationer

Om du vill åka kollektivt till och från jobbet, aktiviteter, nöjen eller vänner når du flera busshållplatser inom kort gångavstånd. Om du bor i Stallbacka Allé ligger den närmaste hållplatsen på Frölundagatan och heter Stallbacken. E6an ligger i närheten vilket gör det lätt att ta sig till olika platser via motorvägen. Flera busshållplatser som trafikeras av linjer till och från Mölnlycke, Frölunda och centrala Göteborg. Du har också promenadavstånd till Mölndals centrum med bra med kommunikationer och all tänkbar service.

Familjeliv

Ni kan nå simhallen, gymmet, vandringlederna, naturen och de centrala delarna av Mölndal på nolltid.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.