Åbybergsgatan 44

Åbybergsgatan 44

Slutpris

3 980 000 kr


Mölndal centrum— Mölndal

Åbybergsgatan 44


Slutpris
3 980 000 kr

Mölndal centrum— Mölndal

FIN 4:A - LÅG AVGIFT I SKULDFRI BRF

FIN 4:A - LÅG AVGIFT I SKULDFRI BRF

Ljus fin 4:a med fönster i tre väderstreck om rymliga 97 m² med hela 270 cm i takhöjd. Ljust stilfullt kök i vitt och svart med moderna vitvaror och vacker mörk granitbänk. Stort ljust vardagsrum med öppen spis och pardörrar till balkongen. Tre fina sovrum med skjutdörrsgarderober. Kaklat badrum med dusch och stor välkomnande hall. Stort vindsförråd och praktiskt källarförråd ger bra förvaring.

Bra skuldfri bostadsrättsförening mycket centralt i Mölndal. BRF har gemensam uppvuxen trädgård med stor gräsmatta och parkering som ingår i månadsavgiften. Det finns också två hela källare med flera utrymmen som t.ex. bastu, snickarrum, hobbyrum, cykelrum, tvättstugor och torkrum.

Här bor man mycket lugnt men ändå centralt med gångavstånd till Mölndals innerstad med Gallerian, service, kommunikationer och naturen ett stenkast bort. Cykelavstånd till centrala Göteborg.

Snabbt tillträde möjligt om så önskas!


Boarea
97 kvm
Avgift
3 359 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
1,5 tr (Hiss finns ej)
Såld
2020-02-06

Mäklarhuset Mölndal

Denna lägenhet på Åbybergsgatan såldes av oss 2020-02-06. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Åbybergsgatan.

Boka värdering

Catrin Marzelius

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.