Ålegårdsgatan 93 / Balltorp / Mölndal

Charmig 2-plans suterrängvilla i populära & barnvänliga Balltorp!

Slutpris
4 060 000 kr
Boarea/biarea
101/14 kvm
Driftkostnad
26 955 kr/år
Tomtarea
359 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2017-04-20
Bostaden är såld!

Denna villa på Ålegårdsgatan såldes av oss 2017-04-20. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Ålegårdsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Balltorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu erbjuds ett välhållet hus med bra planlösning och härliga uteplatser med möjlighet att sätta sin egen prägel. Här kan ni njuta av en grönskande utsikt med natur och lekplats som närmaste granne. Huset har två uteplatser, en på vardera sida där du kan välja sol eller skugga efter önskemål, balkong mot skogen och lekstuga på trädgården. Rymligt vardagsrum i anslutning till balkongen och ett charmigt kök, 4 sovrum med vackra parkettgolv, 2 badrum med både dusch och badkar, tvättstuga med alla dess bekvämligheter och klädkammare. Vinden erbjuder även förvaringsmöjligheter om hela 25kvm. I samfällighetsavgiften ingår ett garage med elport.

Balltorp är lugnt, barnvänligt och väldigt populärt. Här har du nära till förskola, skola, affärer, golfbana och bra bussförbindelser som tar dig till centrum.
Parkeringsplats och garageplats finns i länga.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration