Sök Meny
Såld

Mölndal - Balltorp / Ålegårdsgatan 93

Charmig 2-plans suterrängvilla i populära & barnvänliga Balltorp!

Nu erbjuds ett välhållet hus med bra planlösning och härliga uteplatser med möjlighet att sätta sin egen prägel. Här kan ni njuta av en grönskande utsikt med natur och lekplats som närmaste granne. Huset har två uteplatser, en på vardera sida där du kan välja sol eller skugga efter önskemål, balkong mot skogen och lekstuga på trädgården. Rymligt vardagsrum i anslutning till balkongen och ett charmigt kök, 4 sovrum med vackra parkettgolv, 2 badrum med både dusch och badkar, tvättstuga med alla dess bekvämligheter och klädkammare. Vinden erbjuder även förvaringsmöjligheter om hela 25kvm. I samfällighetsavgiften ingår ett garage med elport.

Balltorp är lugnt, barnvänligt och väldigt populärt. Här har du nära till förskola, skola, affärer, golfbana och bra bussförbindelser som tar dig till centrum.
Parkeringsplats och garageplats finns i länga.

Varmt välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Mölndal / Balltorp
Ålegårdsgatan 93
Slutpris: 4 060 000 kr
Boarea/biarea: 101/14 kvm
Driftkostnad: 26 955 kr/år
Tomtarea: 359 kvm
Rum: 5 rum (4 sovrum)
Såld: 2017-04-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Västra Götaland / Mölndal / Ålegårdsgatan