Ålegårdsgatan 30 / Balltorp / MÖLNDAL

STOR 2:A - RADHUSKÄNSLA

Slutpris
2 565 000 kr
Boarea
66 kvm
Avgift
4 431 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
Entrévåning (Hiss finns ej)
Såld
2018-04-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ålegårdsgatan såldes av oss 2018-04-18. Se alla våra försäljningar i MÖLNDAL samt även på Ålegårdsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Balltorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

LJUS BR - EGEN INGÅNG & INGLASAT UTERUM

Välkommen till denna trevliga 2:a i markplan med radhuskänsla. Stort uterum och uteplatser både på fram- och baksidan ger möjlighet att välja sol eller skugga efter önskemål! Ljust kök med nyare vitvaror, stort vardagsrum med utgång till uterummet, rymligt sovrum, badrum med badkar och egen tvättmaskin samt stor möblerbar hall.

HSB BRF Peppared är en aktiv förening med många fina gemensamma lokaler som t.ex. gym, bastu, festlokal, gästrum, bibliotek och fina lekplatser. Balltorp är ett lugnt barnvänligt område nära naturen men ändå nära stadens puls. Här finns fem förskolor, två skolor, många lekplatser, natur och servicebutik. Mycket trevligt boende att trivas i!

Snabbt tillträde möjligt om så önskas!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration