Ålegårdsgatan 38 / Balltorp / Mölndal

LJUS OCH STOR 2:A - MED TVÅ HÄRLIGA UTEPLATSER!

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea
66 kvm
Avgift
4 431 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
Entréplan
Såld
2019-07-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ålegårdsgatan såldes av oss 2019-07-16. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Ålegårdsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Balltorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

VÄLKOMMEN TILL EN STOR 2:A OM 66 KVM MED RADHUSKÄNSLA I TREVLIGA BALLTORP!

Här välkomnas du av en stor träaltan belägen i ett underbart sydvästläge. Här finns plats för både utemöbler och grill. Vidare har du en genomgående ljus bostad med ett välplanerat kök med gott om arbetsyta och förvaring. Ett stort vardagsrum med utgång till den mysiga uteplatsen på husets baksida som är belägen undertak. Bostaden har ett ljust sovrum med plats för stor säng och nattduksbord. Badrummet är inrett med badkar och egen tvättmaskin. Till bostaden har du även ett rymligt och praktiskt förråd.

HSB BRF Peppared är en stabil och aktiv bostadsrättsförening med många populära och fina gemensamma lokaler som gym, bastu, festlokal, gästrum, bibliotek samt fin egen lekplats i området.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration