Ålegårdsgatan 108 / Balltorp / Mölndal

Slutpris
3 300 000 kr
Boarea
116 kvm
Avgift
7 850 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-02-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ålegårdsgatan såldes av oss 2020-02-28. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Ålegårdsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Balltorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en mycket fin och renoverad radhusgavel i populära HSB BRF Peppared! Köket från 2013 är ljust och har en öppen planlösning mot det stora vardagsrummet. Från köket finns även utgång till baksidan med en stor trälagd altan, gräsmatta och lugnt skogsparti. Altanen har en markis och ligger i sydvästläge och har därmed sol både på dagen och kvällen. Vid entrén på framsidan finns en stor altan som byggdes klar 2015. Bostaden erbjuder även ett helkaklat duschrum från 2016 samt ett stort helkaklat badrum från 2013 med både tvättmaskin och torktumlare. I dagsläget finns det 3 sovrum i entréplan samt 1 sovrum på övre plan, men det går att göra ytterligare ett sovrum för den som önskar genom att dela av det stora vardagsrummet på övre plan och på så vis återställa till originalplanlösningen. BRF Peppared är ett lugnt och bilfritt område med lekplats invid huset. I Balltorp har du närhet till förskola, skola, naturen, golfbana, mataffär och pizzeria samt bra bussförbindelser in till centrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Balltorp

Balltorps natursköna läge lockar många att flytta ut från city och istället slå sig ner i denna lugna och sköna miljö. Här bor man med naturen som närmsta granne och med storstaden bara en kort resa bort.

Shopping och restaurang

Balltorp ligger mitt emellan Mölndals innerstad och Kållereds köpstad. Båda nås med cykel på ca 10 min. I Mölndal är ett lättillgängligt och trivsamt stadsdelscentrum som möter människors vardagsbehov av shopping och service. I det framväxande Kållereds köpstad byggs nu ett nytt IKEA och finns många affärer. I Balltorp finns pizzeria och servicebutik.

Natur och fritid

Balltorp gränsar till naturen med fina strövområden med Sandsjöbacka-reservatet inom gångavstånd och med bergknallarna Orrås, Korpås och Blixås som nära grannar. Västerut ligger Hills Golf Club och söderut ligger jordbruksmarkerna i Alvereds dalgång och Torrekulla Golfbana.

Kommunikationer

För pendlaren fungerar det utmärkt och enkelt att ta sig till centrala Göteborg med buss, tåg eller bil.

Familjeliv

Barnfamiljerna trivs perfekt med närhet till skog och mark med flera vackra grönområden och fina badsjöar. Här finns många fina lekplatser, bra förskolor och grundskola.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.