Ålegårdsgatan 281 / Balltorp / Mölndal

RADHUSKÄNSLA MED STOR ALTAN - NÄRA NATUR

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea
58 kvm
Avgift
3 796 kr/mån
Rum
2,5 rum
Såld
2020-09-21
Bostaden är såld!

Denna parhus på Ålegårdsgatan såldes av oss 2020-09-21. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Ålegårdsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Balltorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Naturnära lägenhet med radhuskänsla om 58 kvm samt en altan om ca 15 kvm i populära och naturnära Balltorp. Bostaden har löpande renoverats genom åren och ligger ostört från trafik på återvändsgata i en välskött HSB-förening med smidig kollektivtrafik till Göteborg! Här bor ni i en stabil förening, med skolor och sportaktiviteter runt knuten.

Ni välkomnas in genom en egen ingång, via den stora träaltanen. En luftig hall med kapphylla. Stor walk-in-closet som tidigare används som kontor. Via detta rum når ni den praktiska egna vinden som har lika många kvm som lägenheten, och här kan ni förvara det mesta. Rymligt helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare, skåp, handfat med kommod samt spegelskåp. Vardagsrummet är luftigt och ljust med plats för både soffgrupp och matgrupp. I anslutning ligger sovrummet. Ljust kök med mycket skåpluckor och matplats för 4-6 personer vid fönstret.

Här bor man med naturen runt hörnet men nära stan i ett gemytligt område med många skolor och lekplatser i närheten. Trevligt område nära fotbollsplan, golfplan samt goda bussförbindelser till Göteborg. Tillträde är flexibelt!
Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Balltorp

Balltorps natursköna läge lockar många att flytta ut från city och istället slå sig ner i denna lugna och sköna miljö. Här bor man med naturen som närmsta granne och med storstaden bara en kort resa bort.

Shopping och restaurang

Balltorp ligger mitt emellan Mölndals innerstad och Kållereds köpstad. Båda nås med cykel på ca 10 min. I Mölndal är ett lättillgängligt och trivsamt stadsdelscentrum som möter människors vardagsbehov av shopping och service. I det framväxande Kållereds köpstad byggs nu ett nytt IKEA och finns många affärer. I Balltorp finns pizzeria och servicebutik.

Natur och fritid

Balltorp gränsar till naturen med fina strövområden med Sandsjöbacka-reservatet inom gångavstånd och med bergknallarna Orrås, Korpås och Blixås som nära grannar. Västerut ligger Hills Golf Club och söderut ligger jordbruksmarkerna i Alvereds dalgång och Torrekulla Golfbana.

Kommunikationer

För pendlaren fungerar det utmärkt och enkelt att ta sig till centrala Göteborg med buss, tåg eller bil.

Familjeliv

Barnfamiljerna trivs perfekt med närhet till skog och mark med flera vackra grönområden och fina badsjöar. Här finns många fina lekplatser, bra förskolor och grundskola.

Liknande bostäder i närheten