Ålegårdsgatan 281

Ålegårdsgatan 281

Slutpris

2 300 000 kr


Balltorp— Mölndal

Ålegårdsgatan 281


Slutpris
2 300 000 kr

Balltorp— Mölndal

RADHUSKÄNSLA MED STOR ALTAN - NÄRA NATUR

Naturnära lägenhet med radhuskänsla om 58 kvm samt en altan om ca 15 kvm i populära och naturnära Balltorp. Bostaden har löpande renoverats genom åren och ligger ostört från trafik på återvändsgata i en välskött HSB-förening med smidig kollektivtrafik till Göteborg! Här bor ni i en stabil förening, med skolor och sportaktiviteter runt knuten.

Ni välkomnas in genom en egen ingång, via den stora träaltanen. En luftig hall med kapphylla. Stor walk-in-closet som tidigare används som kontor. Via detta rum når ni den praktiska egna vinden som har lika många kvm som lägenheten, och här kan ni förvara det mesta. Rymligt helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare, skåp, handfat med kommod samt spegelskåp. Vardagsrummet är luftigt och ljust med plats för både soffgrupp och matgrupp. I anslutning ligger sovrummet. Ljust kök med mycket skåpluckor och matplats för 4-6 personer vid fönstret.

Här bor man med naturen runt hörnet men nära stan i ett gemytligt område med många skolor och lekplatser i närheten. Trevligt område nära fotbollsplan, golfplan samt goda bussförbindelser till Göteborg. Tillträde är flexibelt!
Varmt välkomna på visning!


Boarea
58 kvm
Avgift
3 796 kr/mån
Rum
2,5 rum
Såld
2020-09-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.