Barnhemsgatan 18

Barnhemsgatan 18

Slutpris

2 700 000 kr


Mölndals innerstad— Mölndal

Barnhemsgatan 18


Slutpris
2 700 000 kr

Mölndals innerstad— Mölndal

Modern och stilren tvåa - belägen i Mölndals innerstad!

I samma byggnad som Mölndals Galleria når du denna nybyggda och stilrena tvåa om 54 kvm. Här bor du med promenadavstånd till allt och självklart finns det hiss i huset!

Lägenheten består av ett modernt Vedum kök med fina detaljer. Vardagsrummet har stora fönsterpartier som bidrar till mycket ljus i lägenheten. Här ryms både stor soffgrupp samt matsalsbord. Helkaklat och rymligt badrum med handdukstork, dusch med vikbara glasdörrar samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Ett mysigt sovrum med två garderober samt en ljus välkomnande hall med god förvaring! Vid entrén har du möjlighet att ha ett cafébord med stolar. Här sitter man gärna och blickar ut över den fantastiska utsikten och njuter av eftermiddag/kvällssolen. Det finns även en stor gemensam terrass som man får nyttja fritt! Föreningen har också en övernattningslägenhet, tvättstuga samt alla boende har varsitt förråd!

På Barnhemsgatan bor du nära allt, hissen från lägenheten tar dig ner till Mölndals Galleria som erbjuder över 70 butiker och restauranger. Där finns även gym för den som gillar att träna. Om du hellre motionerar utomhus har du Safjällets naturreservat på kort promenadavstånd. Åker du kollektivt har du Mölndals station på ca hundra meter från bostaden. Där ifrån går bussar, spårvagnar och pendeltåg, i riktningarna Göteborg, Frölunda samt Kungsbacka.

Varmt välkommen att komma med din intresseanmälan!


Boarea
54 kvm
Avgift
4 583 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-01-10

Mäklarhuset Mölndal

Denna lägenhet på Barnhemsgatan såldes av oss 2020-01-10. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Barnhemsgatan.

Boka värdering

Hanna Gole

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.