Blandsädesgatan 3 B

Blandsädesgatan 3 B

Slutpris

2 360 000 kr


Bifrost— Mölndal

Blandsädesgatan 3 B


Slutpris
2 360 000 kr

Bifrost— Mölndal

FIN 2:A MED BALKONG HÖGST UPP I HUSET

Högst upp i huset finner ni denna välplanerade, insynsskyddade och ljusa lägenhet med balkong i sydvästläge. Lummiga och lugna omgivningar. Här bor du med promenadstråkar, natur, mataffär och busshållplats ett stenkast bort. Stabil HSB förening med god ekonomi. Lediga parkeringsplatser finns.

Lägenheten har renoverats löpande genom åren. Ni välkomnas in i en ytterst rymlig hall med kapphylla, garderober och klädkammare. Vidare in möts ni av vardagsrummet som enkelt rymmer soffgrupp och matgrupp. Här finner ni utgången till balkongen som vetter mot innergården i soligt sydvästläge. Naturens grönska och lummiga träd gör det mysigt att sitta och ta en kopp kaffe på balkongen. Köket är ljust med mycket skåp och arbetsyta samt plats för matbord intill fönster. Sovrummet är generöst sett till yta och ljusinsläpp, och här finns ytterligare en mindre klädkammare. Badrummet fräschades upp 2020 och har badkar, tvättmaskin, handfat med kommod och spegelskåp.

Här bor du i ett härligt område med grönskande omgivningar, samtidigt som du har nära till Mölndals centrum som bjuder på affärer, caféer och restauranger. Änggårdsbergens och Safjällets naturreservat ligger inom gångavstånd med fantastiska motionsspår och elljusspår. Busshållsplatsen som tar dig in till Göteborg på ca 20 min ligger runt hörnet.


Boarea
62 kvm
Avgift
3 738 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 av 3
Såld
2020-02-25

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.