Blandsädesgatan 3 B / Bifrost / Mölndal

FIN 2:A MED BALKONG HÖGST UPP I HUSET

Slutpris
2 360 000 kr
Boarea
62 kvm
Avgift
3 738 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 av 3
Såld
2020-02-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Blandsädesgatan såldes av oss 2020-02-25. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Blandsädesgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bifrost är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högst upp i huset finner ni denna välplanerade, insynsskyddade och ljusa lägenhet med balkong i sydvästläge. Lummiga och lugna omgivningar. Här bor du med promenadstråkar, natur, mataffär och busshållplats ett stenkast bort. Stabil HSB förening med god ekonomi. Lediga parkeringsplatser finns.

Lägenheten har renoverats löpande genom åren. Ni välkomnas in i en ytterst rymlig hall med kapphylla, garderober och klädkammare. Vidare in möts ni av vardagsrummet som enkelt rymmer soffgrupp och matgrupp. Här finner ni utgången till balkongen som vetter mot innergården i soligt sydvästläge. Naturens grönska och lummiga träd gör det mysigt att sitta och ta en kopp kaffe på balkongen. Köket är ljust med mycket skåp och arbetsyta samt plats för matbord intill fönster. Sovrummet är generöst sett till yta och ljusinsläpp, och här finns ytterligare en mindre klädkammare. Badrummet fräschades upp 2020 och har badkar, tvättmaskin, handfat med kommod och spegelskåp.

Här bor du i ett härligt område med grönskande omgivningar, samtidigt som du har nära till Mölndals centrum som bjuder på affärer, caféer och restauranger. Änggårdsbergens och Safjällets naturreservat ligger inom gångavstånd med fantastiska motionsspår och elljusspår. Busshållsplatsen som tar dig in till Göteborg på ca 20 min ligger runt hörnet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Bifrost

Centralt område med något av ett drömläge med naturen som närmsta granne men bara en cykeltur från storstadspulsen i Göteborgs city. Läget mitt emellan Änggårdsbergen och Safjället erbjuder stora möjligheter för den friluftsintresserade. Närheten till Göteborgs centrum, Sahlgrenska och Chalmers passar unga och studenter samtidigt som barnfamiljer uppskattar trevliga innergårdar, lekplatser och närhet till flera dagis och skolor i området.

Natur och fritid

Det vackra Änggårdsbergens stora naturreservat ligger inom synhåll och sträcker sig hela vägen till Sahlgrenska och Botaniska trädgården. På andra sidan ligger populära Safjällets naturreservat med bl.a. promenadstigar, elljusspår, fotbollsplaner, utegym och grillplatser. I dessa naturområden kan man ta oändliga promenader eller slå sig ner för en picknick uppe på berget med vid utsikt. Cykelavstånd till Åbys sportområde med simhall, gym, ishall, tennis, badminton och flera fotbollsplaner.

Service

I Bifrost ligger Hemköp med generösa öppettider. Gångavstånd till servicebutiker, pizzerior, fruktaffär, blomsterhandel. I närområdet finns det även populärt bageri, vårdcentral och Mölndals sjukhus. Gång- och cykelavstånd till Mölndals innerstad med sitt stora serviceutbud

Kommunikationer

Bifrost ligger ca 1,5 km norr om Mölndals centrum som nås på ca 15 min promenad. Bifrost har cykelavstånd till nästan allt. Mölndals centrum når man på ca 5 min medan man på knappa 20 minuters cyklar till Korsvägen eller Chalmers. Bifrost har bra kollektivtrafik med buss både mot Göteborgs centrum via Sahlgrenska och Linnéplatsen och mot Mölndal och vidare mot AstraZeneca och Balltorp. Från Mölndalsbro (ca 1,5 km) går både lokaltåg, många bussar och flera spårvagnar. Bifrost har ett centralt läge utanför biltullarna med närhet både till E6, Söderleden och riksväg 40 till Borås via Landvetter.

Familjeliv

Det finns flera dagis i området som t.ex. Bifrost, Toltorp, Jungfrustigen-Torallastigen samt Hagåker. Närmsta skola är Västerbergsskolan (F-5), men även gångavstånd till Bosgårdsskolan (F-3), Fässbergsskolan (4-9) och Toltorpsskolan (F-5).

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.