Broslättsgatan 17

Broslättsgatan 17

Slutpris

2 410 000 kr


Centrum/Innerstaden— Mölndal

Broslättsgatan 17


Slutpris
2 410 000 kr

Centrum/Innerstaden— Mölndal

IDYLLISKT LÄGE MED HOTELLKÄNSLA

Välkomna till en idyllisk liten tvåa mitt i Mölndals innerstad med hänförande utsikt tack vare dess placering om ca 60 m ovan markplan.
Bor man i mitten av Mölndals innerstad så får man njuta av att ha allting runt hörnet. Föreställ dig att kunna ta hissen ner raka vägen till gymmet, mataffären, restauranger och shopping? Hotellkänsla deluxe!
Du bor dessutom nära grönskande oaser, samtidigt som en av regionens största knutpunkter för kollektivtrafik ligger bokstavligt ett stenkast bort. En grönskande privat innergård där du på ljumma kvällar kan nyttja grillplatserna och boulebanan eller vid andra tillfällen den lilla lekplatsen eller växthuset för din odling.

Lägenheten är fördelad på en luftig och ljus hall med en rejäl skjutdörrsgarderob med spegeldörr. Vidare in möts ni av köket som ligger i anslutning till vardagsrummet och balkongen som skapar en social känsla. Bostaden präglas av ljus tack vare stora fönsterpartier. Köket är i ljus stilren design där grått möter vitt, spotlights ovan bänk och rostfria vitvaror från Siemens. Vardagsrummet och köket rymmer enkelt soffa, matbord och tv-möbel.
I vardagsrummet finns även en hel garderobsvägg med skjutdörrar. Badrummet är rymligt och går i grå och vit kulör. Här finns en stor dusch, tvättavdelning med kombinerad tvättmaskin och torktumlare och goda förvaringsutrymmen, tillsammans med en rostfri handdukstork och vägghängd wc. Sovrummet är av mindre slag men kan rymma en större säng. Praktisk förvaring på väggen. Balkongen är hela 9 kvm med fri utsikt i bästa sydvästläge med sol hela dagen och kvällen.

I Brf Grandalia får du ett mycket bekvämt vardagsliv, där du kan ta hissen direkt ner till garaget, innergården eller Mölndals Galleria med allt du kan önska dig.
Snabbt tillträde möjligt! Välkommen på visning.


Boarea
34 kvm
Avgift
2 457 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
6 av 8 (Hiss finns)
Såld
2020-02-04

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.