Broslättsgatan 15

Broslättsgatan 15

Slutpris

3 900 000 kr


Mölndals innerstad— Mölndal

Broslättsgatan 15


Slutpris
3 900 000 kr

Mölndals innerstad— Mölndal

MODERN & LJUS 3:A BELÄGEN I CENTRALA MÖLNDAL

Nu har du ett ypperligt tillfälle att förvärva denna välplanerade och moderna 3:a i centrala Mölndal. Genomgående ljus bostad med väggar målade i vitt och fint parkettgolv. I den välkomnande entrén finns garderob samt kapphylla till förvaring av ytterkläder. Vidare in i bostaden möts man av det trevliga vardagsrummet som rymmer soffgrupp och tv-möbel. Härifrån når man balkongen. Köket är fullutrustat samt har gott om skåp och lådor till förvaring, vid fönstret platsar matbordet perfekt. Sovrummen rymmer säng och sängbord samt övrigt möblemang om så önskas, det ena sovrummet har en anslutning till en praktiskt klädkammare som rymmer all klädförvaring. Badrummet är helkaklat och har WC, handfat, dusch samt tvättmaskin.

Till lägenheten har man också ett praktiskt förråd. I föreningen finns möjligheten att hyra gästlägenhet och gemensamhetslokal. I det gemensamma garaget finns det möjlighet till elbilsplatser med laddstation. Föreningen har en stor och mysig innergård som delas med de två andra föreningarna. Den är inhängnad så nyttjas bara av medlemmarna. Där finns flera uteplatser, boulebana och grillplats.

På Broslättsgatan bor du nära allt, hissen från lägenheten tar dig ner till Mölndals Galleria som erbjuder över 70 butiker och restauranger. Där finns även gym för den som gillar att träna. Om du hellre motionerar utomhus har du Safjällets naturreservat på kort promenadavstånd. Åker du kollektivt har du Mölndals station på ca hundra meter från bostaden. Där går bussar, spårvagnar och pendeltåg i riktningarna Göteborg, Frölunda samt Kungsbacka.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
79 kvm
Avgift
4 391 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
13 av 17 (Hiss finns)
Såld
2023-05-09

Mäklarhuset Mölndal

Denna lägenhet på Broslättsgatan såldes av oss 2023-05-09. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Broslättsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.