Dalbogatan 3 D

Dalbogatan 3 D

Slutpris

2 610 000 kr


Krokslätt— Mölndal

Dalbogatan 3 D


Slutpris
2 610 000 kr

Krokslätt— Mölndal

FIN TVÅA I POPULÄRA KROKSLÄTT

På Dalbogatan 3D har jag nu möjlighet att presentera en välskött och trevlig tvårummare som är genomgående ljus med fönster åt två väderstreck vilket ger ett fint ljusinsläpp. Bostaden är belägen en trappa upp och du välkomnas av en praktisk hall med två inbyggda garderober för förvaring. Välplanerat kök med mysig matplats framför fönstret. Rymligt och rogivande sovrum med plats för dubbelsäng samt nattduksbord. I sovrummet finns flera inbyggda garderober. Ett stort och ljust vardagsrum som rymmer både soffa och matplats. Från vardagsrummet når man balkongen belägen i ett soligt läge! Badrummet är helkaklat och har härlig golvvärme. Badrummet är inrett med dusch, tvättmaskin samt torktumlare.

Perfekt läge för dig som vill ha både storstadens puls och naturen som nära granne. Här bor man centralt, precis på gränsen mellan Göteborg och Mölndal, med nära till nästan allt. Gångavstånd till förskola, skolor, affärer och restauranger men ändå naturen med Safjällets naturreservat runt hörnet. Avenyn når man på ca 15 minuter med cykel eller ca 10 min med spårvagn eller buss.

Välkommen på visning!


Boarea
54 kvm
Avgift
2 668 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-12-02

Mäklarhuset Mölndal

Denna lägenhet på Dalbogatan såldes av oss 2020-12-02. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Dalbogatan.

Boka värdering

Hanna Gole

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.