Dalhemsgatan 10 E / Krokslätt / Mölndal

STOR 2:A MED GARAGEPLATS, HISS & BALKONG I HJÄRTAT AV KROKSLÄTT

Slutpris
2 650 000 kr
Boarea
63 kvm
Avgift
4 143 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2020-09-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Dalhemsgatan såldes av oss 2020-09-24. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Dalhemsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Krokslätt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

STOR 2:A MED HISS, GARAGEPLATS & BALKONG I SYDVÄST

Välkomna till denna stora 2:a i hjärtat av populära Krokslätt, med närhet till spårvagn, natur, butiker och Göteborg centrum. Perfekt för den som vill bo nära stan men ändå ha sin egna lilla oas. Bostaden har dessutom en hiss och rymlig balkong i sydvästläge med sol hela dagen och kvällen, samt utrymme för café-set på loftgången. Mycket mysig BRF med fin inhägnad lummig trädgård med två gemensamma uteplatser med grill. Aktiv BRF med god ekonomi och låg belåningsgrad. I månadsavgiften ingår värme, vatten, garageplats i varmgarage, Kabel-TV och bredband.

Ni välkomnas upp genom hissen eller trappan, in genom en ljus och rymlig hall. Köket är vitt och stort med plats för matbord intill fönstret. Vidare in finns en inre hall med plats för skrivbord/garderober. Badrummet är helkaklat med dusch och tvättmaskin. Vardagsrummet är lättmöblerat och ljust och härifrån kommer du till sovrummet som dessutom har fem rymliga garderober. Balkongen har en härlig trall och soldränkt läge. Till lägenheten hör en garageplats och ett vindsförråd.

Perfekt läge för dig som vill ha både storstadens puls och naturen som nära granne. Här bor man centralt, precis på gränsen mellan Göteborg och Mölndal, med nära till nästan allt. Gångavstånd till dagis, skolor, affärer och restauranger men ändå naturen med Safjällets naturreservat runt hörnet. Avenyn når man på 15 minuter med cykel eller 10 min med spårvagn eller buss.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Krokslätt

Populära Krokslätt ligger mycket centralt precis på gränsen mellan Göteborg och Mölndal. I Krokslätt bor du med närhet till Safjällets natur men ändå är du bara en kort stund från Göteborgs hela kultur- och nöjesliv. Detta är det perfekta läget för dig som vill ha både storstadens puls och naturen som nära granne. Här bor du med närhet till det mesta på bekvämt gång- eller cykelavstånd.

Natur och fritid

Safjällets naturreservat har flera olika elljusspår med vandringsleder, grillplatser, spännande formlämningar och skidspår på vintern. Här finns fotbollsplaner, flera öppna ängar som används för bl.a. brännboll samt Krokslättsvallen som är populär för för olika sportaktiviteter. I området finns flera olika gym att välja på.

Närservice

I Krokslätt finns den mesta på gångavstånd som t.ex. ICA-Maxi och Willys. Här finns vårdcentral med mödravårds- och barnavårdscentral, folktandvård och sjukgymnastik. Mölndals sjukhus ligger på cykelavstånd. På Krokslätts torg ligger bl.a. Krokslätts livs, djuraffär, frisörer och flera restauranger som thai, sushi, indisk samt två pizzerior. På Krokslätts Parkgata möter du ytterligare service som frisör, blomsteraffär och restauranger som t.ex. grekisk, indisk, café och pizzeria. Det finns även många restauranger längs Göteborgsvägen som sportbar, kinesisk, salladsbar, pizzeria, sushi och flertalet lunchrestauranger i Krokslätts fabriker.

Kommunikation

Krokslätt har mycket bra kollektivtrafik med flera bussar och spårvagnar med tät trafik. En uppskattat fördel är att Krokslätt har omlottzon så man åker på Göteborgstaxa till Göteborg och Mölndalstaxa om man ska till Mölndal! För den som cyklar är det nära till nästan allt med bra cykelvägar mot Göteborg och Mölndal. Det är ca 3,5 km till Avenyn och tar ca 15 minuter med cykel till Chalmers, Liseberg och Mölndals station med pendeltåg. För den bilburne är det bra läge utanför biltullarna med närhet till påfart både till E6, riksväg 40 till Borås samt Söderleden. Till Landvetter flygplats tar det ca 20 minuter att köra. Gott om gästparkeringar i området.

Familjeliv

Barnfamiljerna trivs perfekt med närhet till skog och mark med vackra grönområden och många fina lekplatser. I Krokslätt finns flera populära förskolor: Krokslätt och Högaliden. Här finns också flera uppskattade skolor: Krokslättsskolan (F-5), Sörgårdsskolan (6-9) samt friskolorna Kunskapsskolan (6-9) och Engelska skolan (6-9).

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.