Eklanda Äng 118

Eklanda Äng 118

Slutpris

5 100 000 kr


Eklanda— Mölndal

Eklanda Äng 118


Slutpris
5 100 000 kr

Eklanda— Mölndal

Fantastisk utsikt!

Välkommen till Eklanda Äng 118! Bostaden om 120 kvm är mycket smakfullt renoverad och har ett bra läge i området. På entréplan har man en praktisk hall med vackert klinker på golvet med trapp upp till övre plan. Vidare når man ett stort och ljust vardagsrum med utgång till den stora uteplatsen med härlig utsikt över ängarna. Köket är påkostat och smakfullt inrett med platsbyggd stomme och vacker stenkompositbänkskiva. Här finns även en tvättstuga/groventré med tvättpelare samt fjärrvärmeanläggning samt ett helkaklat badrum med dusch. På övre plan når man ett ljus allrum, två fina sovrum som har utsikt över trädgården samt ett större sovrum med barnkammare alternativt klädkammare i direkt anslutning, här finns även en garderobsvägg till förvaring. På våningen finns ett helkaklat badrum med badkar. Uteplatserna är fördelade på en stor altan med pergola samt gräsmatta med planteringar och ett äppleträd. På framsidan av huset finns ännu en altan. På tomten finns ett isolerat förråd samt plats för två bilar. Välkommen på visning!


Boarea
120 kvm
Avgift
6 353 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-09-22

Mäklarhuset Mölndal

Denna parhus på Eklanda Äng såldes av oss 2022-09-22. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Eklanda Äng.

Boka värdering

Beata Wennergren

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.