Eklanda Bäck 52 / Eklanda / Mölndal

Många sovrum - För den stora familjen!

Slutpris
5 195 000 kr
Boarea
136 kvm
Avgift
4 895 kr/mån
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-08-29
Bostaden är såld!

Denna radhus på Eklanda Bäck såldes av oss 2020-08-29. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Eklanda Bäck

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Eklanda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fint bostadsrättsradhus, perfekt för den stora familjen! Här bor du på 136 kvm fördelat på 3 plan med hela 4-5 sovrum. Fint renoverat kök och vardagsrum med bra ljusinsläpp och högt i tak på entréplan, här finns även entré, groventré och toalett med tvättavdelning! På mellanplan finns 3 fina sovrum och ett badrum, på övre plan finns ett rymligt och ljust allrum, badrum och ett stort sovrum som går att dela till två. Det finns två härliga uteplatser och en stor takterrass, vilken ger dig sol på både dagen och kvällen! Egen carport med förråd på tomten. Bra läge i området med nära till allt!
I Eklanda finns förskola, skola och affär samt Änggårdsbergens natur inom gångavstånd. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Eklanda

Eklanda ligger naturskönt mellan Mölndal och Göteborg och lockar med sitt lugna och barnvänliga läge i kombination med närheten till storstadens alla möjligheter.

Service

Här finns närservice i form av en liten affär och en pizzeria. Endast några minuter bort ligger det stora Köpcentret 421 med Ica Maxi, KappAhl, HM, Dressman, Hemtex med flera och inte långt bort finns också Sisjöns stora utbud, Frölunda Torg och Mölndals Centrum med nya Gallerian.

Natur och fritid

Ett boende här är mycket attraktivt för barnfamiljer men även för andra som uppskattar närheten till naturen. Här är det gångavstånd till Änggårdsbergens naturreservat med fina löpspår samt härliga cykel- och promenadvägar mot Botaniska trädgården och Slottsskogen i Göteborg. Kort sagt ett härligt och naturnära boende med storstadens puls runt hörnet!

Kommunikation

Bra kommunikationer med buss till Mölndals Centrum eller Frölunda Torg, därifrån man sedan tar sig vidare med pendeltåg eller spårvagn. Med ett Västtrafikkort eller en biljett som gäller i Göteborg kan man resa till hållplatser i Eklanda utan att betala något extra (Omlottzon Eklanda). Perfekt för dig som pendlar! Med bil tar man sig snabbt till både Göteborgs och Mölndals centrum.

Familjeliv

Eklanda erbjuder ett flertal förskolor samt Eklandaskolan (F-6) inom promenadavstånd. Lekplatser finns det också gott om och många av dem är lätta att nå utan att behöva korsa någon större väg.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.