Eklanda Gärde 18 / Eklanda / Mölndal

Välkommen till Eklanda Gärde 18!

Slutpris
5 200 000 kr
Boarea
130 kvm
Driftkostnad
27 510 kr/år
Tomtarea
169 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2017-03-03
Bostaden är såld!

Denna radhus på Eklanda Gärde såldes av oss 2017-03-03. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Eklanda Gärde

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Eklanda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I populära Eklanda ligger detta välplanerade radhus med 6 rum och kök. Huset tre plan är fördelat på en entré med bra förvaringsmöjligheter, ett rymligt kök med stora fönsterpartier samt utgång till altanen på framsidan. Vardagsrum med plats för matsalsbord samt soffhörna. Duschrum och tvättstuga finns också beläget på entréplan. På mellanplan finner man tre ljusa sovrum samt ett kontor, som även kan användas till sovrum eller gästrum. Det finns även ett badrum med badkar på detta plan. På övre plan finns ett stort härligt rum med många möjligheter samt god förvaring. Rummet används idag som allrum, men funkar lika bra som till exempel ett stort sovrum.

Två fina altaner med gott om plats för utemöbler samt en trädgård med äppelträd. Carport och anslutande förråd på tomten.
I Eklanda finns förskola, skola och affärscentrum samt Änggårdsbergens natur inom gångavstånd.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration