Eklanda Skog 3

Eklanda Skog 3

Slutpris

3 250 000 kr


Eklanda— Mölndal

Eklanda Skog 3


Slutpris
3 250 000 kr

Eklanda— Mölndal

2:a som går att göra om till 3:a

Välkommen till en mycket fin och rymlig 2:a som går att omvandla till 3:a, i populära och grönskande Eklanda! Lägenheten är fördelad på hela det övre planet av huset, vilket ger en härlig och luftig känsla! Det fina köket är utrustat med moderna vitvaror och har bra förvaringsutrymmen. I det rymliga vardagsrummet finns det gott om plats för soffgrupp och från härifrån når man balkongen i soligt söderläge. Sovrummet är stort och har skjutdörrsgarderob till förvaring. Hallen har även den en skjutdörrsgarderob samt en rejäl klädkammare och badrummet har både tvättmaskin och torktumlare. Vidare finns det ett förråd invid ytterdörren.

Eklanda är känt för att vara ett lugnt och barnvänligt område med fina grönområden och lekplatser. Med närhet till både Göteborg och Mölndal har du tillgång till allt som storstadslivet har att erbjuda, samtidigt som du kan njuta av det lugna och avkopplande livet i Eklanda.


Boarea
65 kvm
Avgift
3 657 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2
Såld
2023-06-07

Mäklarhuset Mölndal

Denna lägenhet på Eklanda Skog såldes av oss 2023-06-07. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Eklanda Skog.

Boka värdering

Beata Wennergren

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.