Eklanda slätt 9 / Eklanda / Mölndal

FINT BR-PARHUS - FINA SOCIALA UTRYMMEN

Slutpris
5 400 000 kr
Boarea
154 kvm
Avgift
6 509 kr/mån
Rum
6 rum (4-7 sovrum)
Såld
2020-08-28
Bostaden är såld!

Denna parhus på Eklanda Slätt såldes av oss 2020-08-28. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Eklanda Slätt

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Eklanda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

STORT BR-PARHUS - FINA SOCIALA UTRYMMEN
Stilfullt parhus med plats för stor familj. Social entrévåning med högt i tak och höga fönster och flera dörrar som suddar ut gränserna mellan ute och inne. Stort vardagsrum med matsalsdel, renoverat fint kök, tvättstuga med grovingång, badrum och entréhall. Mer privat mellanvåning med fyra sovrum och badrum. Luftig övervåning med öppet till taknock som idag är inrett som ett stort allrum samt förråd men går lätt att dela av till två extra sovrum. Idag finns fyra sovrum men går lätt att göra ytterligare tre rum om man önskar fler sovrum eller kontor.

Mysig tomt runt huset med gräsmatta. Härlig trädgårdssida med stor ny altan med utgång från vardagsrummet. Framsidan rymmer inhägnad altan med utgång från köket och tvättstugan, isolerat förråd, laddstation för elbil, carport och parkering på tomten.

Mycket lugnt bra läge på återvändsgata med nära till allt. I Eklanda finns förskola, skola, pizzeria och affär samt Änggårdsbergens natur inom gångavstånd.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Eklanda

Eklanda ligger naturskönt mellan Mölndal och Göteborg och lockar med sitt lugna och barnvänliga läge i kombination med närheten till storstadens alla möjligheter.

Service

Här finns närservice i form av en liten affär och en pizzeria. Endast några minuter bort ligger det stora Köpcentret 421 med Ica Maxi, KappAhl, HM, Dressman, Hemtex med flera och inte långt bort finns också Sisjöns stora utbud, Frölunda Torg och Mölndals Centrum med nya Gallerian.

Natur och fritid

Ett boende här är mycket attraktivt för barnfamiljer men även för andra som uppskattar närheten till naturen. Här är det gångavstånd till Änggårdsbergens naturreservat med fina löpspår samt härliga cykel- och promenadvägar mot Botaniska trädgården och Slottsskogen i Göteborg. Kort sagt ett härligt och naturnära boende med storstadens puls runt hörnet!

Kommunikation

Bra kommunikationer med buss till Mölndals Centrum eller Frölunda Torg, därifrån man sedan tar sig vidare med pendeltåg eller spårvagn. Med ett Västtrafikkort eller en biljett som gäller i Göteborg kan man resa till hållplatser i Eklanda utan att betala något extra (Omlottzon Eklanda). Perfekt för dig som pendlar! Med bil tar man sig snabbt till både Göteborgs och Mölndals centrum.

Familjeliv

Eklanda erbjuder ett flertal förskolor samt Eklandaskolan (F-6) inom promenadavstånd. Lekplatser finns det också gott om och många av dem är lätta att nå utan att behöva korsa någon större väg.

Liknande bostäder i närheten