Fässbergsgatan 19 A / Toltorpsdalen / Mölndal

STILFULLT RENOVERAT HUS - STORA SOCIALA YTOR

Slutpris
8 370 000 kr
Boarea/biarea
139/87 kvm
Driftkostnad
36 714 kr/år
Tomtarea
736 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2020-07-10
Bostaden är såld!

Denna villa på Fässbergsgatan såldes av oss 2020-07-10. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Fässbergsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Toltorpsdalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

STILFULLT RENOVERAT HUS - STORA SOCIALA YTOR
Missa inte detta underbara fint renoverade hus i Toltorpsdalen som måste upplevas på plats! Härliga sociala ytor med vardagsrum med öppet till taknock, stort allrum med braskamin, flera stora altaner varav en under tak, 5 stora sovrum, lyxiga badrum, toalett och fin tvättstuga.

Härligt uterum under altanen för lek och träning, många förråd och fin stor lekstuga med egen terrass under tak. Lummig uppvuxen trädgård med bärbuskar och fruktträd. Plats att parkera upp till tre bilar på tomten. Här ryms den stora familjen men passar också bra för generationsboende eller uthyrning. Nära service och natur med cykelavstånd till både Göteborg och Mölndal!

Ett hus att bara flytta in i och trivas!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Toltorpsdalen

Natursköna Toltorpsdalen är ett område för dig som vill bo med närhet till både pulserande cityliv samt fina strövområden.

Nöje och service

I Toltorpsdalen finns matbutik och diverse restauranger. En kort cykeltur bort så når du även Mölndals innerstad med galleria med cirka 60 butiker samt mataffärer, restauranger och caféer.

Sport och fritid

För den aktiva livsstilen erbjuds fina strövområden och löparspår på antingen Safjället eller Ängårdsbergen. Uppe i skogarna på Ängårdsbergen så finns det även gott om MTB-cyklister då området är välkänt för fina cykelspår.

Kommunikationer

Från Toltorpsdalen är det enkelt att ta sig ut på äventyr antingen med bil eller kollektivtrafik. Buss avgår med täta avgångar mot Göteborgs innerstad via Sahlgrenska och Linné bland annat. Det samma gäller om man föredrar att åka mot Mölndals innerstad alternativt Högsbo och Frölunda Torg. Med bil så tar ni er med lätthet ut mot antingen E6 eller till Söderleden för vidare färd norr eller söder ut.

Familjeliv

I närområdet finns Toltorps förskola, Toltorpsskolan för åldrana F-5 samt Sörgårdsskolan med åldrarna 6-9.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.