Gärdegatan 2 D / Krokslätt / Mölndal

MODERN 3-4:A I KROKSLÄTT - HISS & SÄNKT AVGIFT

Slutpris
4 200 000 kr
Boarea
88.6 kvm
Avgift
4 459 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
3 tr (Hiss finns)
Såld
2020-02-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gärdegatan såldes av oss 2020-02-26. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Gärdegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Krokslätt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

MODERN 3-4:A MED HISS - INGLASAT UTERUM
Ljus fin lägenhet med stilfulla materialval. Genomgående stora fönster med härligt ljusinsläpp och utsikt åt alla fyra väderstreck. Välplanerat med öppna sociala ytor och en mer privat sovavdelning. Stort vardagsrum med utsikt mot Kallebäck och Göteborg. Här finns möjlighet att göra ett tredje sovrum. Modernt Vedumkök med ljusa luckor och mörk stilfull bänk med bardisk. Separat matplats i anslutning till köket med plats för många runt bordet. Välkomnande entré samt stort helkaklat badrum med golvvärme och separat tvättavdelning. Den mer avskilda sovdelen består av möblerbar hall, två sovrum och klädkammare. Till detta kommer ett stort inglasat uterum i västerläge med utsikt mot Krokslätts villastad. Hel skjutdörrsvägg som kan öppnas upp mot loftgången.

Här bor du både centralt och bekvämt i välskötta BRF Mathildeberg II som stod färdigbyggt 2013! Välskött och stabil förening som precis sänkt avgiften med över 16%. Här finns tillgång till gästlägenhet för övernattande gäster. Hissen går ner till källaren och det egna förrådet samt varmgarage med garageplats att hyra. Bostaden ligger precis på gränsen mellan Mölndal och Göteborg med närhet till det mesta. Inom promenadavstånd finns flera dagis, skolor, affärer, flera gym, vårdcentral, restauranger, pubar och Safjällets naturreservat för härliga promenader. Vill du cykla eller åka kollektivt når du Göteborgs centrum eller Mölndals nya centrum på endast 10 minuter. Hållplatsen Lana med både buss och spårvagn ligger knappa 100 m bort. Cykelavstånd till Chalmers och Sahlgrenska.

Välkommen på visning! Snabbt tillträde möjligt om så önskas!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Krokslätt

Populära Krokslätt ligger mycket centralt precis på gränsen mellan Göteborg och Mölndal. I Krokslätt bor du med närhet till Safjällets natur men ändå är du bara en kort stund från Göteborgs hela kultur- och nöjesliv. Detta är det perfekta läget för dig som vill ha både storstadens puls och naturen som nära granne. Här bor du med närhet till det mesta på bekvämt gång- eller cykelavstånd.

Natur och fritid

Safjällets naturreservat har flera olika elljusspår med vandringsleder, grillplatser, spännande formlämningar och skidspår på vintern. Här finns fotbollsplaner, flera öppna ängar som används för bl.a. brännboll samt Krokslättsvallen som är populär för för olika sportaktiviteter. I området finns flera olika gym att välja på.

Närservice

I Krokslätt finns den mesta på gångavstånd som t.ex. ICA-Maxi och Willys. Här finns vårdcentral med mödravårds- och barnavårdscentral, folktandvård och sjukgymnastik. Mölndals sjukhus ligger på cykelavstånd. På Krokslätts torg ligger bl.a. Krokslätts livs, djuraffär, frisörer och flera restauranger som thai, sushi, indisk samt två pizzerior. På Krokslätts Parkgata möter du ytterligare service som frisör, blomsteraffär och restauranger som t.ex. grekisk, indisk, café och pizzeria. Det finns även många restauranger längs Göteborgsvägen som sportbar, kinesisk, salladsbar, pizzeria, sushi och flertalet lunchrestauranger i Krokslätts fabriker.

Kommunikation

Krokslätt har mycket bra kollektivtrafik med flera bussar och spårvagnar med tät trafik. En uppskattat fördel är att Krokslätt har omlottzon så man åker på Göteborgstaxa till Göteborg och Mölndalstaxa om man ska till Mölndal! För den som cyklar är det nära till nästan allt med bra cykelvägar mot Göteborg och Mölndal. Det är ca 3,5 km till Avenyn och tar ca 15 minuter med cykel till Chalmers, Liseberg och Mölndals station med pendeltåg. För den bilburne är det bra läge utanför biltullarna med närhet till påfart både till E6, riksväg 40 till Borås samt Söderleden. Till Landvetter flygplats tar det ca 20 minuter att köra. Gott om gästparkeringar i området.

Familjeliv

Barnfamiljerna trivs perfekt med närhet till skog och mark med vackra grönområden och många fina lekplatser. I Krokslätt finns flera populära förskolor: Krokslätt och Högaliden. Här finns också flera uppskattade skolor: Krokslättsskolan (F-5), Sörgårdsskolan (6-9) samt friskolorna Kunskapsskolan (6-9) och Engelska skolan (6-9).

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.