Gärdegatan 2 C / krokslätt / Mölndal

LJUS & MODERN TVÅA - BALKONG I SYDVÄSTLÄGE - SÄNKT MÅNADSAVGIFT

Slutpris
3 110 000 kr
Boarea
59,2 kvm
Avgift
2 979 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-11-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gärdegatan såldes av oss 2019-11-03. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Gärdegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av krokslätt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

ÄNTLIGEN en ljus och modern tvåa med en öppen och social planlösning. Lägenheten ligger i en av de få BRF som precis kunnat sänka sina avgifter.

Lägenheten består av ett stilrent Vedum kök med fina tillval. Stort och luftigt vardagsrum med utgång till balkongen belägen i sydvästläge. Helkaklat och rymligt badrum med golvvärme, inrett med både tvättmaskin och torktumlare. Ett mysigt sovrum med två inbyggda garderober samt en ljus välkomnande hall med god förvaring!

Här bor du mycket bekvämt och centralt i välskötta BRF Matildeberg II som stod färdigbyggt 2013. Man tar lätt hissen ner till källaren där det finns eget förråd samt varmgarage med garageplats att hyra. Stabil förening med tillgång till gästlägenhet för övernattande gäster.

Bostaden ligger precis på gränsen mellan Mölndal och Göteborg med närhet till det mesta. Inom promenadavstånd finns flera förskolor, skolor, affärer, flera gym, vårdcentral, restauranger, pubar och Safjällets naturreservat för härliga promenader. Vill du cykla eller åka kollektivt når du Göteborgs centrum eller Mölndals nya centrum på endast 10 minuter. Hållplatsen Lana med både buss och spårvagn ligger knappa 100 m bort. Cykelavstånd till Chalmers och Sahlgrenska.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Krokslätt

Populära Krokslätt ligger mycket centralt precis på gränsen mellan Göteborg och Mölndal. I Krokslätt bor du med närhet till Safjällets natur men ändå är du bara en kort stund från Göteborgs hela kultur- och nöjesliv. Detta är det perfekta läget för dig som vill ha både storstadens puls och naturen som nära granne. Här bor du med närhet till det mesta på bekvämt gång- eller cykelavstånd.

Natur och fritid

Safjällets naturreservat har flera olika elljusspår med vandringsleder, grillplatser, spännande formlämningar och skidspår på vintern. Här finns fotbollsplaner, flera öppna ängar som används för bl.a. brännboll samt Krokslättsvallen som är populär för för olika sportaktiviteter. I området finns flera olika gym att välja på.

Närservice

I Krokslätt finns den mesta på gångavstånd som t.ex. ICA-Maxi och Willys. Här finns vårdcentral med mödravårds- och barnavårdscentral, folktandvård och sjukgymnastik. Mölndals sjukhus ligger på cykelavstånd. På Krokslätts torg ligger bl.a. Krokslätts livs, djuraffär, friluftsmagasin, frisörer och flera restauranger som thai, sushi, indisk samt två pizzerior. På Krokslätts parkgata möter du ytterligare service som frisör, blomsteraffär och restauranger som t.ex. grekisk, indisk, café och pizzeria. Det finns även många nyöppnade restaruanger längs Göteborgsvägen som sportbar, pizzeria, flertalet lunchrestauranger.

Kommunikation

Krokslätt har mycket bra kollektivtrafik med flera bussar och spårvagnar med tät trafik. En uppskattat fördel är att Krokslätt har omlottzon så man åker på Göteborgstaxa till Göteborg och Mölndalstaxa om man ska till Mölndal! För den som cyklar är det nära till nästan allt med bra cykelvägar mot Göteborg och Mölndal. Det är ca 3,5 km till Avenyn och tar ca 15 minuter med cykel till Chalmers, Liseberg och Mölndals station med pendeltåg. För den bilburne är det bra läge utanför biltullarna med närhet till påfart både till E6, riksväg 40 till Borås samt Söderleden. Till Landvetter flygplats tar det ca 20 minuter att köra. Gott om gästparkeringar i området.

Familjeliv

I Krokslätt finns flera populära förskolor: Krokslätt och Högalidens förskola. Här finns också flera uppskattade skolor: Krokslättsskolan (F-5), Sörgårdsskolan (6-9) samt friskolorna Kunskapsskolan (6-9) och Engelska skolan (6-9).

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.