Gladiolusgatan 5 F / Broslätt / Mölndal

Totalrenoverad 3:a med balkong!

Slutpris
2 645 000 kr
Boarea
76 kvm
Avgift
4 723 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-08-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gladiolusgatan såldes av oss 2019-08-30. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Gladiolusgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Broslätt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna totalrenoverade 3:a om 76 kvm med balkong och närhet till Mölndals centrum! Lägenheten erbjuder en smart planlösning och har totalrenoverats under 2019 av bostadsrättsföreningen. Ytan fördelas på två väl tilltagna sovrum, ljust kök med plats för matbord och vitvaror från Siemens, rymligt vardagsrum med utgång till balkongen och ett helkaklat badrum med dusch.

Närhet till både kommunikationer, Mölndals centrum och Åby fritidscentrum.

Snabb inflyttning möjligt.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.