Gladiolusgatan 5 D / Broslätt / Mölndal

LJUS VÄLPLANERAD TVÅA - MED INGLASAD BALKONG!

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea
64 kvm
Avgift
4 029 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 trappor (Hiss finns ej)
Såld
2020-09-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gladiolusgatan såldes av oss 2020-09-04. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Gladiolusgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Broslätt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett perfekt avstånd till Mölndals innerstad samt bra kommunikation har jag nu möjlighet att presentera denna stora och ljusa tvåa med inglasad balkong med härligt solläge!

Bostaden är genomgående ljus, med en hemtrevlig och social planlösning. Köket är välplanerat och smakfullt inrett med en mysig matplats vid fönstret. Lättmöblerat och väl tilltaget vardagsrum som rymmer både soffhörna och matplats. Vardagsrummet förlängs av det härliga uterummet som både har el och infravärme. Den inglasade balkongen ligger belägen i ett underbart västerläge med öppningsbara glaspartier. Här tillbringas dem flesta måltiderna året om i gott sällskap. Vidare har du ett rogivande och stort sovrum med god förvaring samt bred fönsternisch för växter eller som en myshörna med morgonkaffet i solen. Ett helkaklat badrum med tvättmaskin och dusch. Hallen är välplanerad och har fyra inbyggda garderober samt plats för avhängning av ytterkläder. Hallen är ljus och tar dig till bostadens alla rum.

Här bor du i en välskött och stabil förening med fina gröna innergårdar ett stenkast i från Mölndals Galleria och station samt med god bussförbindelse precis utanför dörren!

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Centrum - Mölndals Innerstad

Shopping

Mölndal Galleria är ett lättillgängligt och trivsamt stadsdelscentrum som möter människors vardagsbehov av shopping och service. Med 65 butiker, caféer och restauranger i centralt läge är Mölndal Galleria en naturlig del av Mölndals innerstad. Utmed gågatan i Mölndals innerstad finns flera mysiga butiker och restauranger som tilltalar de flesta.

Sport och fritid runt hörnet

Området erbjuder inte bara hög aktivitet utan även en aktiv livsstil. I Mölndal Galleria finns Nordic Wellnes och lite längre bort finns Åby Arena, Åbytravet och Åbybadet. För de som vill promenera eller motionera utomhus är det nära till Safjällets naturreservat som ligger alldeles norr om Mölndals innerstad.

Kommunikationer

Det är lätt att hitta till Mölndals innerstad. Kom till fots, med spårvagn, buss, pendeltåg eller bil. Om du reser med kollektivtrafiken så finns en av Västrafiks större knutpunkter här och hållplatserna heter Mölndal centrum och Mölndal station.

Familjeliv

Som boende i Mölndals innerstad har du närhet till både skolor och förskolor. Stadsparken har en fin lekplats och fria ytor för lek eller varför inte besöka Åbybadet för en dag med vattenlek.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.