Gundas gata 244 / Balltorp / Mölndal

RADHUSKÄNSLA I BARNVÄNLIGA BALLTORP

Slutpris
2 150 000 kr
Boarea/biarea
ca 50/23 kvm
Avgift
3 219 kr/mån
Rum
2,5 rum (2 sovrum)
Våning
Markplan
Såld
2019-09-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gundas Gata såldes av oss 2019-09-16. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Gundas Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Balltorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till en renoverad 2-3 rummare på markplan med stor uteplats i lummiga och barnvänliga Balltorp! Här bor du i hela 73 kvm med radhuskänsla och naturen framför dig. Låg avgift där värme, VA, kabel-tv och bredband ingår.

Ni välkomnas in via uteplatsen om ca 15 kvm, där både odlingsmöjligheter finns likaväl som loungehörna med solstolar och grillplats. Väl inne i bostaden så finns en hall med avhängningsmöjligheter, kök och vardagsrum i öppen planlösning. Vardagsrummet har mycket ljusinsläpp tack vare djupa fönsterpartier, plats för soffa, fåtölj och tevemöbel. Här finns även plats för matbord. Det praktiska köket går i ljus kulör med både diskmaskin och många skåpluckor för god förvaring. Badrummet stod klart 2019 och är helkaklat med stor duschhörna, kombinerad tvätt- och torktumlare under arbetsbänk samt väggskåp. Vägghängd wc, kommod och spegelskåp. Två sovrum finns, dock klassas det andra inte som sovrum då det ej har ett fönster, men båda används dock som det. Dessutom finns ett stort förråd/klädkammare om ca 15 kvm i anslutning till sovrummet.

Garageplats och parkeringsplats finns i garagelänga nära huset och i området finns även lekplatser och kvartersgård. Här bor du i ett väldigt lugnt och trevligt område nära förskola, affär, naturen och med bra förbindelser in till centrum. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Balltorp

Balltorps natursköna läge lockar många att flytta ut från city och istället slå sig ner i denna lugna och sköna miljö. Här bor man med naturen som närmsta granne och med storstaden bara en kort resa bort.

Shopping och restaurang

Balltorp ligger mitt emellan Mölndals innerstad och Kållereds köpstad. Båda nås med cykel på ca 10 min. I Mölndal är ett lättillgängligt och trivsamt stadsdelscentrum som möter människors vardagsbehov av shopping och service. I det framväxande Kållereds köpstad byggs nu ett nytt IKEA och finns många affärer. I Balltorp finns pizzeria och servicebutik.

Natur och fritid

Balltorp gränsar till naturen med fina strövområden med Sandsjöbacka-reservatet inom gångavstånd och med bergknallarna Orrås, Korpås och Blixås som nära grannar. Västerut ligger Hills Golf Club och söderut ligger jordbruksmarkerna i Alvereds dalgång och Torrekulla Golfbana.

Kommunikationer

För pendlaren fungerar det utmärkt och enkelt att ta sig till centrala Göteborg med buss, tåg eller bil.

Familjeliv

Barnfamiljerna trivs perfekt med närhet till skog och mark med flera vackra grönområden och fina badsjöar. Här finns många fina lekplatser, bra förskolor och grundskola.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.