Hagåkersgatan 14b / Bosgården / Mölndal

HÖGST UPP I HUSET MED SOLDRÄNKT BALKONG

Slutpris
2 100 000 kr
Boarea
55 kvm
Avgift
3 204 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-06-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hagåkersgatan såldes av oss 2020-06-26. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Hagåkersgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bosgården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till en ytterst välplanerad 2:a, högst upp i huset med en soldränkt balkong i populära Bosgården! Här har du chansen att skapa ditt drömhem.
Stabil RB förening med låg avgift, dessutom får du två förråd som hör till lägenheten, en i källaren och en på vinden. Här bor du med gångavstånd till affär, shopping, spårvagn och natur.

Hallen är rymlig med både kapphylla och garderob. Helkaklat badrum med badkar. Lättmöblerat och stort vardagsrum med fiskbensparkett. Utgång till kanske den bästa balkongen i föreningen? Med dess höga och fria läge, utan insyn och med många soltimmar. Köket har sina originalbevarade detaljer och plats för matbord finns även här. Sovrummet ytskikt renoverades nyligen och här finns även fem garderober för ytterligare förvaring.

Närhet till både service, kommunikationer och naturen med Safjället utanför dörren och gångavstånd till Änggårdsbergens naturområde. Gångavstånd också till Mölndals centrum med många nya butiker, service, bostäder och arbetsplatser.

Snabbt tillträde är möjligt om så önskas, välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Bosgården

Bosgården ligger centralt med närhet till Mölndals centrum och ca 15 min till Göteborgs centrum. Här bor man lugnt men nära till allt, nära kommunikationer och bra läge nära naturen med Safjället naturreservat några hundra meter bort.

Service

Nära till service som t.ex. servicebutiker, pizzerior och Brogyllens bageri, vårdcentral och Mölndals sjukhus. Gångavstånd till Mölndals trivsamma stadsdelscentrum med stort serviceutbud.

Natur och fritid

Bosgården ligger granne med populära Safjällets naturreservat med elljusspår, fotbollsplaner, utegym och grillplatser. Inom naturreservatet ryms också flera promenadstigar och löpslingor med fin utsikt över stan. Cykelavstånd till Åbys sportområde med simhall, gym, ishall, tennis, badminton och flera fotbollsplaner.

Kommunikationer

I Bosgården har du cykelavstånd till nästan allt. Till Göteborg når man via cykel t.ex. Korsvägen eller Chalmers på knappa 15 min. Till Mölndal cyklar man på 3 min. Nära flera hållplatser med både buss och spårvagn. Föredrar du att resa med bil så ligger Bosgården centralt och bra utanför biltullarna med närhet både till E6, Söderleden och riksväg 40 till Borås.

Familjeliv

Närheten och kommunikationerna till Sahlgrenska och Chalmers passar unga och studenter samtidigt som barnfamiljerna uppskattar de trevliga innergårdarna, lekplatser och närhet till flera olika dagis och skolor i området.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.