Häradsgatan 29 / Bosgården / Mölndal

STOR 2:A MED BALKONG, HISS & FYRA FÖRRÅD

Slutpris
2 460 000 kr
Boarea
60 kvm
Avgift
3 587 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2020-08-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Häradsgatan såldes av oss 2020-08-14. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Häradsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bosgården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till populära Bosgården och denna stora och ljusa tvåa med balkong och hiss! Här bor ni i en stabil HSB förening med låg avgift, övernattningslägenhet och både vinds- och källarförråd. Dessutom är det gångavstånd till Mölndals innerstad samt kollektivtrafik/bra cykelvägar som tar er till Göteborg snabbt.

Lägenheten har ett stambytt och helkaklat badrum med tvättmaskin. En rymlig hall med två klädkammare och kapphylla. Stort sovrum med tre platsbyggda garderober och mycket ljusinsläpp. Vardagsrummet är lättmöblerat med generösa ytor och charmig fiskbensparkett. Härifrån kommer ni ut till den stora, burspråks formade balkongen i västerläge. Originalköket är charmigt och ljust med plats för matbord. Förutom de goda förvaringsmöjligheterna i lägenheten så finns även källarförråd samt vindsförråd som hör till lägenheten.

Här bor du bekvämt med fina gröna innergårdar med grillplats, utemöbler och fin lekplats. Nära dagis, skolor, kommunikationer och nybakat bröd från Bageri Brogyllen. Området ligger fint mitt emellan Safjällets naturområde och Änggårdsbergen. Med cykel tar det ca 15 min till Göteborg (Chalmers eller Korsvägen) och ca 5 min till Mölndal centrum.

Varmt välkomna på visning! Snabbt tillträde möjligt.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Bosgården

Bosgården ligger centralt med närhet till Mölndals centrum och ca 15 min till Göteborgs centrum. Här bor man lugnt men nära till allt, nära kommunikationer och bra läge nära naturen med Safjället naturreservat några hundra meter bort.

Service

Nära till service som t.ex. servicebutiker, pizzerior och Brogyllens bageri, vårdcentral och Mölndals sjukhus. Gångavstånd till Mölndals trivsamma stadsdelscentrum med stort serviceutbud.

Natur och fritid

Bosgården ligger granne med populära Safjällets naturreservat med elljusspår, fotbollsplaner, utegym och grillplatser. Inom naturreservatet ryms också flera promenadstigar och löpslingor med fin utsikt över stan. Cykelavstånd till Åbys sportområde med simhall, gym, ishall, tennis, badminton och flera fotbollsplaner.

Kommunikationer

I Bosgården har du cykelavstånd till nästan allt. Till Göteborg når man via cykel t.ex. Korsvägen eller Chalmers på knappa 15 min. Till Mölndal cyklar man på 3 min. Nära flera hållplatser med både buss och spårvagn. Föredrar du att resa med bil så ligger Bosgården centralt och bra utanför biltullarna med närhet både till E6, Söderleden och riksväg 40 till Borås.

Familjeliv

Närheten och kommunikationerna till Sahlgrenska och Chalmers passar unga och studenter samtidigt som barnfamiljerna uppskattar de trevliga innergårdarna, lekplatser och närhet till flera olika dagis och skolor i området.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.