Irisgatan 2 A / Broslätt / Mölndal

Slutpris
2 550 000 kr
Boarea
80 kvm
Avgift
4 906 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-10-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Irisgatan såldes av oss 2018-10-02. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Irisgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Broslätt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna nyrenoverade trea en trappa upp med balkong i söderläge! Lägenheten är renoverad med ljusa och stilrena materialval och ytan fördelar sig på ett kök med ljusa skåpsluckor och plats för matbord, ett helkaklat badrum med badkar, rymligt vardagsrum med utgång till balkongen och två väl tilltagna badrum.
Närhet till både kommunikationer, service och Åby fritidscentrum och med Mölndals galleria som håller på att färdigställas. Så inom kort kommer man att ha gångavstånd till 65 nya butiker, flertal restauranger och caféer.

Snabb inflyttning möjligt.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.