Klevgatan 15 / RYET / KVARNBYN / Mölndal

VILLA MED FINA SOCIALA YTOR

Slutpris
7 490 000 kr
Boarea/biarea
134/88 kvm
Driftkostnad
31 444 kr/år
Tomtarea
849 kvm
Rum
7 rum
Såld
2020-06-30
Bostaden är såld!

Denna villa på Klevgatan såldes av oss 2020-06-30. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Klevgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av RYET / KVARNBYN är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

VILLA MED FINA SOCIALA YTOR
Härligt hus med stora sociala ytor på entrévåningen med vardagsrum, matsal, inglasat uterum och altan. Stilfullt kök i vitt och svart med vacker stenskiva och rostfria vitvaror samt sovrum och stort helkaklat badrum. Mer privat övervåning med möblerbar hall och två sovrum och förvaring. Hel källarvåning med stort fint allrum, sovrum, tvättstuga och bastu. Stora förvaringsytor med kallförråd och stor verkstad med egen ingång. Lätt att bygga om till uthyrningsdel om så önskas! Isolerad nybyggd friggebod och separat garage samt gott om plats för parkering på tomten.

Stor uppvuxen lummig trädgård med fina perenna växter och fantastiska unika träd som stort valnötsträd och vackert tulpanträd. Trevligt lugnt läge på lugn gata i populära Ryet granne med Kvarnbyn. Här bor man lugnt i trevligt villaområde men bara en promenad till Mölndals innerstad eller bad i Stensjön.

Besiktningsprotokoll ligger under bilagor! Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.