Knarrhögsgatan 12 B / Centrum / Mölndal

MODERN CENTRAL 2:A - LÅG AVGIFT

Slutpris
2 460 000 kr
Boarea
54.5 kvm
Avgift
3 372 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2,5 tr (Hiss finns ej)
Såld
2020-06-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Knarrhögsgatan såldes av oss 2020-06-30. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Knarrhögsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

MODERN CENTRAL 2:A - LÅG AVGIFT
Välkommen till denna fina lägenhet med lugnt fint läge och ändå bara ett stenkast från Mölndals centrum. Hela lägenheten är renoverad med stilfulla materialval. Modernt kök och ljust vardagsrum med fint parkettgolv. Fint sovrum med både två inbyggda garderober och extra garderob ger mycket bra förvaring. Fräck hall med entrédel och inre del med inbyggda garderober. Helkaklat badrum med takdusch och handdukstork. Härlig balkong med lugnt läge och utsikt mot Mölndals kyrka i soligt sydvästläge med sol från lunch och hela kvällen.

HSB BRF Holmen är en av Mölndal äldsta bostadsrättsföreningar och mycket välskött med god ekonomi och låga avgifter. Föreningen består av två hus samt stora gemensamma ytor med härlig gräsmatta, uteplatser och grill.

Här bor du mycket bekvämt med lugnt läge i centrala Mölndal nära all service. 3 minuters promenad till Mölndals centrum och 20 minuters cykeltur till Göteborgs centrum! Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Centrum - Mölndals Innerstad

Shopping

Mölndal Galleria är ett lättillgängligt och trivsamt stadsdelscentrum som möter människors vardagsbehov av shopping och service. Med 65 butiker, caféer och restauranger i centralt läge är Mölndal Galleria en naturlig del av Mölndals innerstad. Utmed gågatan i Mölndals innerstad finns flera mysiga butiker och restauranger som tilltalar de flesta.

Sport och fritid runt hörnet

Området erbjuder inte bara hög aktivitet utan även en aktiv livsstil. I Mölndal Galleria finns Nordic Wellnes och lite längre bort finns Åby Arena, Åbytravet och Åbybadet. För de som vill promenera eller motionera utomhus är det nära till Safjällets naturreservat som ligger alldeles norr om Mölndals innerstad.

Kommunikationer

Det är lätt att hitta till Mölndals innerstad. Kom till fots, med spårvagn, buss, pendeltåg eller bil. Om du reser med kollektivtrafiken så finns en av Västrafiks större knutpunkter här och hållplatserna heter Mölndal centrum och Mölndal station.

Familjeliv

Som boende i Mölndals innerstad har du närhet till både skolor och förskolor. Stadsparken har en fin lekplats och fria ytor för lek eller varför inte besöka Åbybadet för en dag med vattenlek.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.