Kungsbackavägen 95 / Rävekärr/Sandbäck / Mölndal

FINT HUS - IDYLL MED STOR TOMT - FRITT LÄGE

Slutpris
4 700 000 kr
Boarea/biarea
79/59 kvm
Driftkostnad
35 111 kr/år
Tomtarea
2 112 kvm
Rum
3 rum
Såld
2020-05-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Kungsbackavägen såldes av oss 2020-05-29. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Kungsbackavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rävekärr/Sandbäck är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varsamt renoverad villa på stor tomt om 2 112 m². Här bor man i skogen med helt fritt läge utan insyn men ändå bara ett stenkast till grannar, busshållplats samt kort promenad till service, dagis och skola. Stor härlig altan i anslutning till berg och skog. Huset är renoverat med moderna stilfulla materialval men bevarad charm som t.ex. originalparkett, gjutjärnsspis och taket i hallen utsmyckat av konstnär.

Den sociala entrévåningen rymmer stort vardagsrum med matsalsdel och öppen spis. Två ljusa rymliga sovrum med hela garderobsväggar med skjutdörrar. Välplanerat modernt stilfullt kök med fönster i två väderstreck. Helkaklat fräckt badrum samt möblerbar hall. Hel källarvåning med stor entréhall med plats för det mesta och ingång till förråd med separat vinhylla med belysning. Mycket stor tvättstuga med två fönster och plats för träningshörna. Snickarrum med bergvärmepanna samt. Hel vind som nås via trappa ger gott om extra förvaring.

Den stora tomten ligger utanför planlagt område och delar av tomten är lättskött naturtomt. Plan gräsmatta framför huset och stor fin altan på baksidan med ännu en altan via trappa upp i skogen. Garage med fönster och stor uppfart med plats för många bilar.

Snabbt tillträde möjligt!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.