Kvarnbygatan 29 / Kvarnbyn / Mölndal

NYBYGGD 1:A MED 5M TAKHÖJD - BALKONG I SYDVÄST

Slutpris
2 400 000 kr
Boarea
43 kvm
Avgift
2 551 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
7 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-11-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kvarnbygatan såldes av oss 2019-11-25. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Kvarnbygatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kvarnbyn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bli den första som får bo i denna unika pärla som skapar mängder av möjligheter! Bostaden ligger högst upp i huset med en takhöjd på hela 5 m! Detta skapar en möjlighet att bygga en sovloft alternativt en enklare "övervåning", endast fantasin sätter gränser. Med vacker utsikt över Mölndal och grönskande natur ligger denna bostad med mycket centralt och naturnära läge på snabbväxande och trendiga Kvarnbygatan. En rymlig, påkostad och väldisponerad etta med stora fönster och härliga sällskapsytor. Här erbjuds ett genuint kvalitetsboende med balkong i sydvästlig riktning. Balkongen är hela 7 kvm med utsikt mot bland annat Störtfjällets grönska.

Lägenhetens påkostade badrum går i vit och grå kulör och är inrett med en stor dusch, egen tvättavdelning med breda överskåp samt kommod och spegelskåp. Bostaden har en hel garderobsvägg vilket gör förvaringen ypperlig. Köket är modernt och ljust med öppen planlösning och påkostad maskinell utrustning. Allrummet är mycket lättmöblerat och ljust med en trevlig utsikt. Det finns dessutom två dörrar ut till balkongen.
Att köpa en bostad med möjlighet att bygga övervåning/loft är inte allt för vanlig, så ta chansen att uppleva denna genomtänkta och fina lägenhet på plats!

Här bor du mycket centralt och naturnära med närhet till bland annat fina grönområden, badsjö och utmärkta kommunikationer till bland annat Chalmers och Göteborgs universitet . Precis runt hörnet ligger Forsåker, platsen som varit hemvist åt Mölndals pappersbruk sedan 1600-talet. Här planeras i detta nu en helt ny stadsdel där gammalt möter nytt i en levande miljö som sjuder av liv. Både naturen vid Stensjön och Mölndals innerstad med dess omtyckta galleria och mycket mer är en kort promenad bort och Göteborg når du enkelt med cykel. Detta är en bostad med ett perfekt läge i hjärtat av Mölndal.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för information samt visningsbokning. Möjlighet till snabb inflytt!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.