Kvarnbygatan 41

Kvarnbygatan 41

Slutpris

2 705 000 kr


Kvarnby— Mölndal

Kvarnbygatan 41


Slutpris
2 705 000 kr

Kvarnby— Mölndal

FIN 2:A - UTEPLATS MED HÄNFÖRANDE UTSIKT

Välkommen till ett mycket representativt boende i hög klass på vån 7/10, med stor altan i populära Kvarnbyn. Denna 2a är en smakfull lägenhet där även de kräsna lockas! Bostaden har en generös och öppen planlösning med härliga ytor och generöst ljusinsläpp. En av de bästa attributen är den stora uteplatsen i sydvästläge med hög och fri utsikt över vackra Mölndal. I ett osedvanligt fint sluttningsläge mot sydväst ligger Kvarnbyterrassen centralt men lugnt beläget i populära Kvarnbyn. Kvarnbyterrassen erbjuder ett modernt och bekvämt boende i en anrik miljö där Mölndals historia och ursprung ständigt gör sig påmind. Välkommen till ett exklusivt boende med hänförande utsikt och bekväm parkering i garage. Ett hem att längta till!

Ni välkomnas av en luftig hall med garderob och kapphylla och garderob, i anslutning finner ni det stora helkaklade badrummet med sober färgsättning och separat tvättavdelning samt god förvaring. Köket går i vinkel och är ljust med given matplats för 6 pers där man kan avnjuta middagen med hänförande utsikt. Vardagsrummet ligger i anslutning till köket och rymmer enkelt soffgrupp och tv-möbel. Härifrån når ni den fantastiska uteplatsen. Sovrummet är rymligt med plats för dubbelsäng och annat möblemang, här finns en hel välinredd garderobsvägg med skjutdörrar. Dessutom finns det ett källarförråd som ger er goda förvaringsmöjligheter.

På Kvarnbyn bor du dessutom nära allt. Några minuters promenad tar dig både till Stensjön och dess badplatser och fina natur, skolor, affärer, butiker och kommunikationer. Gångavstånd till Mölndals Centrum där utbudet är stort, dessutom finns en busshållplats vid Gamla Torget som tar dig till både Mölndals centrum och Frölunda torg. Från Mölndals Centrum avgår både buss, tåg och spårvagn. Spårvagn nummer 2 och 4 tar dig på cirka 10 minuter raka vägen till Korsvägen från Mölndals station.


Boarea
48 kvm
Avgift
2 973 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
7 av 10 (Hiss finns)
Såld
2020-03-11

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.