Kvarnbygatan 41 / Kvarnby / Mölndal

FIN 2:A - UTEPLATS MED HÄNFÖRANDE UTSIKT

Slutpris
2 705 000 kr
Boarea
48 kvm
Avgift
2 973 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
7 av 10 (Hiss finns)
Såld
2020-03-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kvarnbygatan såldes av oss 2020-03-11. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Kvarnbygatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kvarnby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett mycket representativt boende i hög klass på vån 7/10, med stor altan i populära Kvarnbyn. Denna 2a är en smakfull lägenhet där även de kräsna lockas! Bostaden har en generös och öppen planlösning med härliga ytor och generöst ljusinsläpp. En av de bästa attributen är den stora uteplatsen i sydvästläge med hög och fri utsikt över vackra Mölndal. I ett osedvanligt fint sluttningsläge mot sydväst ligger Kvarnbyterrassen centralt men lugnt beläget i populära Kvarnbyn. Kvarnbyterrassen erbjuder ett modernt och bekvämt boende i en anrik miljö där Mölndals historia och ursprung ständigt gör sig påmind. Välkommen till ett exklusivt boende med hänförande utsikt och bekväm parkering i garage. Ett hem att längta till!

Ni välkomnas av en luftig hall med garderob och kapphylla och garderob, i anslutning finner ni det stora helkaklade badrummet med sober färgsättning och separat tvättavdelning samt god förvaring. Köket går i vinkel och är ljust med given matplats för 6 pers där man kan avnjuta middagen med hänförande utsikt. Vardagsrummet ligger i anslutning till köket och rymmer enkelt soffgrupp och tv-möbel. Härifrån når ni den fantastiska uteplatsen. Sovrummet är rymligt med plats för dubbelsäng och annat möblemang, här finns en hel välinredd garderobsvägg med skjutdörrar. Dessutom finns det ett källarförråd som ger er goda förvaringsmöjligheter.

På Kvarnbyn bor du dessutom nära allt. Några minuters promenad tar dig både till Stensjön och dess badplatser och fina natur, skolor, affärer, butiker och kommunikationer. Gångavstånd till Mölndals Centrum där utbudet är stort, dessutom finns en busshållplats vid Gamla Torget som tar dig till både Mölndals centrum och Frölunda torg. Från Mölndals Centrum avgår både buss, tåg och spårvagn. Spårvagn nummer 2 och 4 tar dig på cirka 10 minuter raka vägen till Korsvägen från Mölndals station.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.