Kvarnbygatan 39

Kvarnbygatan 39

Slutpris

2 400 000 kr


Kvarnbyn— Mölndal

Kvarnbygatan 39


Slutpris
2 400 000 kr

Kvarnbyn— Mölndal

FIN & VÄLPLANERAD 2:A MED UTEPLATS

I populära Kvarnbyn erbjuds nu en fin och välplanerad tvåa i allra bästa skick med stor uteplats. Framför huset finns en hiss som tar er ned till Kvarnbytorget och därifrån promenerar ni in till Mölndals galleria på 5 min. Lägenhetens stora fönsterpartier skapar ett fint ljusflöde över parkettgolven i ek och den öppna planlösningen mellan vardagsrummet och det vita köket. Lätt möblerat med plats för både matgrupp och soffgrupp. Rymligt sovrum med hel garderobsvägg. Helkaklat badrum med golvvärme, dusch, kombinerad tvättmaskin och torktumlare och handfat med kommod. Det finns även två rejäla skåp för god förvaring.

Snabbt tillträde möjligt! Föreningen har även en gästlägenhet i markplan som disponeras av föreningens medlemmar vid behov.
Självklart finns även källarförråd, cykelrum och barnvagnsrum.

Ett hem beläget så att ni kan njuta av både natur och citypuls i en förening med modern gemensam gård med grönytor, lekplats och sittplatser. En kort promenad till knutpunkten Mölndals bro samt Mölndals innerstad som erbjuder allt från shopping till daglig service. Centrala Göteborg nås enkelt på 10-15 minuter med kommunikationer.

Här bor du nära sköna promenadstråk, motionsspår och mysiga badplatser vid Stensjön. Några minuter bort når man även naturområdet runt Gunnebo slott som erbjuder motionsspår, svampskog och god, närproducerad mat i slottets restaurang. Köp nybakat bröd från det lilla bageriet på Gamla torget. Ytterligare sju minuters promenad i samma riktning hittar Ni Mölndal centrum och den nya gallerian med ett 70-tal butiker, restauranger och caféer. Här erbjuds goda kommunikationer med bussar från Gamla Torget (Ni når busshållplatsen på ca 5 min promenad), tåg från Mölndals station eller spårvagn från Mölndals centrum som snabbt tar Er in till centrala Göteborg på bara 13 min.

I anrika Kvarnbyn har det skapats omsorgsfullt utformade bostäder med högt läge och utsikt över vackra Störtfjället och södra Mölndal. Att bo intill Kvarnbyns unika miljö är få förunnat. Det småskaliga och gemytliga genomsyrar livet här, samtidigt som man har nya Mölndals innerstad på bekvämt avstånd. Kvarnbyn skiljer sig från omgivande stadsdelar genom sin gamla bebyggelse och den brusande Mölndalsån som forsar ner längs sluttningen mellan husen.

Varmt välkommen att uppleva denna fina bostad på plats. Vi ses på visningen.


Boarea
43 kvm
Avgift
2 781 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
Entréplan
Såld
2020-12-03

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.