Kvarnbygatan 31 / Kvarnby / Molndal / Mölndal

INSYNSSKYDDAD 4:A MED 20 KVM BALKONG I VÄST

Slutpris
4 950 000 kr
Boarea
98 kvm
Avgift
5 515 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
8 (Hiss finns)
Såld
2020-04-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kvarnbygatan såldes av oss 2020-04-24. Se alla våra försäljningar i Molndal samt även på Kvarnbygatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kvarnby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till en lägenhet där inget lämnats åt slumpen! Här flyttar du in i en genomtänkt 4:a med genomgående hög standard och moderna materialval. Bostaden är belägen på våning 8 med ett högt och fritt läge och ljusinsläpp från flera håll tack vara gavelläget. Stora fönsterpartier skapar ett fint ljusflöde över parkettgolven i ek och den öppna planlösningen mellan vardagsrummet och det vita köket. Den svarta stenskivan bryter av mot de ljusa luckorna och köksön bjuder in till trevliga sociala tillställningar samt mer förvaringsyta. Utöver det finns även gott om plats för matbord för 8 personer samt stor soffgrupp. Balkongen på drygt 20 kvm kan ni nå via tre utgångar, och här lyser kvällssolen in där den gröna rogivande utsikten och det insynsskyddade läget är få förunnat.
Hallen är rymlig med flera garderober. Lägenheten har två badrum, det ena med dusch och tvättavdelning, det andra är utrustat med takdusch. De tre sovrummen ligger separat från varandra och samtliga har gott om förvaringsutrymme i form av garderober och klädkammare.
Ni kan även ta hissen raka vägen upp till föreningens takterrass där utsikten är magiskt. Varför inte bjuda in till grillfest?
Föreningen har även en gästlägenhet i markplan som disponeras av föreningens medlemmar vid behov.
Självklart finns även källarförråd, cykelrum och barnvagnsrum.

Ett hem beläget så att ni kan njuta av både natur och citypuls i en förening med modern gemensam gård med grönytor, lekplats och sittplatser. En kort promenad till knutpunkten Mölndals bro samt Mölndals innerstad som erbjuder allt från shopping till daglig service. Centrala Göteborg nås enkelt på 10-15 minuter med kommunikationer.

Här bor du nära sköna promenadstråk, motionsspår och mysiga badplatser vid Stensjön. Några minuter bort når man även naturområdet runt Gunnebo slott som erbjuder motionsspår, svampskog och god, närproducerad mat i slottets restaurang. Köp nybakat bröd från det lilla bageriet på Gamla torget. Ytterligare sju minuters promenad i samma riktning hittar Ni Mölndal centrum och den nya gallerian med ett 70-tal butiker, restauranger och caféer. Här erbjuds goda kommunikationer med bussar från Gamla Torget (Ni når busshållplatsen på ca 5 min promenad), tåg från Mölndals station eller spårvagn från Mölndals centrum som snabbt tar Er in till centrala Göteborg på bara 13 min.

I anrika Kvarnbyn har det skapats omsorgsfullt utformade bostäder med högt läge och utsikt över vackra Störtfjället och södra Mölndal. Att bo intill Kvarnbyns unika miljö är få förunnat. Det småskaliga och gemytliga genomsyrar livet här, samtidigt som man har nya Mölndals innerstad på bekvämt avstånd. Kvarnbyn skiljer sig från omgivande stadsdelar genom sin gamla bebyggelse och den brusande Mölndalsån som forsar ner längs sluttningen mellan husen.

Varmt välkommen att uppleva denna fina bostad på plats. Vi ses på visningen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.