Kvarnbygatan 25

Kvarnbygatan 25

Slutpris

2 550 000 kr


Kvarnbyn— Mölndal

Kvarnbygatan 25


Slutpris
2 550 000 kr

Kvarnbyn— Mölndal

Modern 2:a i toppklass med balkong

Stig in i ett modernt och välplanerat boende på Kvarnbygatan 25 i Mölndal! Denna 2:a bjuder in till en harmonisk tillvaro med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Detta är ett perfekt hem för dig som uppskattar bekvämlighet och stil.

Bostaden går i ett med en enhetlig ekparkett som breder ut sig över golvet och samtliga väggar går i ljusa toner.
Köket är modernt och stilfullt med alla bekvämligheter du behöver för att laga dina favoriträtter. Köksinredning i vitt kombineras med bänkskiva i ljusgrå ton.
Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en social miljö, perfekt för både vardagliga stunder och festliga tillfällen.
Vardagsrummet är välplanerat med plats för soffgrupp, tevemöbel samt matbord. Här får du även rikligt med ljusinsläpp från stora fönster. I anslutning till vardagsrummet ligger det rymliga sovrummet med gott om plats för en dubbelsäng samt bra förvaring i form utav garderober.
Från sovrummet når du den stora balkongen som ligger i ett sydvästligt läge. Här kan du njuta av soliga dagar, vacker utsikt och frisk luft – perfekt för avkoppling eller trevliga stunder med nära och kära.
Bostaden har ett stort badrum som är helkaklat och utrustat med dusch, badkar, wc, handfat samt en praktisk tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare.

Läget på Kvarnbygatan är perfekt för dig som söker en lugn och trivsam miljö med närhet till både grönområden och stadens puls. Här finns också goda kommunikationer med närliggande buss- och spårvagnshållplatser.


Boarea
51 kvm
Avgift
2 948 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 7 (Hiss finns)
Såld
2024-02-28

Mäklarhuset Mölndal

Denna lägenhet på Kvarnbygatan såldes av oss 2024-02-28. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Kvarnbygatan.

Boka värdering
Khaibar Khisrawi, ansvarig mäklare i Mölndal

Khaibar Khisrawi

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, persiska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.