Kvarnbygatan 33

Kvarnbygatan 33


Kvarnbyn— Mölndal

Kvarnbygatan 33Kvarnbyn— Mölndal

Ljus och välplanerad 2:a med insynsskyddad uteplats i solläge - Hiss till garaget!

Välkommen till denna ljuvliga 2:a i populära Kvarnbyn. Här återfinns 48 väldisponerade kvadratmetrar att trivas på samt en insynsskyddad uteplats om ca 12 kvm mot söder. Läget är högt och gör att uteplatsen är belägen lungt och fritt med utsikt över Kvarnbyns kulturhistoriska miljö. Köket är från Marbodal och utrustat med kyl/frys, spis, ugn, diskmaskin och mikro. Vardagsrummet har stora härliga fönsterpartier och rymmer en större soffgrupp och tv möbel. Sovrummet är rofyllt och målat i en mysig mörk kulört och garderobsväggen erbjuder 4 st praktiska garderober. Badrummet är helkaklat och har golvvärme samt utrustat med egen tvättavdelning bestående av tvättmaskin och torktumlare. Från hissen nås både garaget och förrådet.

Att bo intill Kvarnbyns unika miljö är få förunnat. Det småskaliga och gemytliga genomsyrar livet här, samtidigt som man har Mölndals innerstad på bekvämt avstånd. Kvarnbyn skiljer sig från omgivande stadsdelar genom sin gamla bebyggelse och den brusande Mölndalsån som forsar ner längs sluttningen mellan husen. Du bor med promenadavstånd till Mölndals innerstad och gallerian med ett flertal butiker, restauranger och caféer. Goda kommunikationer med bussar från Gamla Torget, tåg från Mölndals station eller spårvagn från Mölndals centrum som snabbt tar dig in till centrala Göteborg på bara 13 min. Promenadvägar med fina naturområden finns i närheten medan Gunnebo Slott, badsjöarna Stensjön och Rådasjön ligger inom kort avstånd.


Boarea
48 kvm
Avgift
4 046 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
7 av 10 (Hiss finns)
Såld
2024-02-19

Mäklarhuset Mölndal

Denna lägenhet på Kvarnbygatan såldes av oss 2024-02-19. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Kvarnbygatan.

Boka värdering
Julia Hult
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad