Kvarnbyvallen 70

Kvarnbyvallen 70

Slutpris

5 950 000 kr


Kvarnbyvallen— Mölndal

Kvarnbyvallen 70


Slutpris
5 950 000 kr

Kvarnbyvallen— Mölndal

FINT BR-RADHUS - MED UTEPLATS & EGEN PARKERING PRECIS UTANFÖR!

På Kvarnbyvallen 70 har ju möjligheten att presentera ett ljust och stilrent bostadsrättsradhus fördelat i två plan med alla bekvämligheter man kan önska! Här är det bara att flytta in och trivas då allt är stilrent, modernt och väl omhändertaget. Bostadens 117 kvm fördelar sig på ett välplanerat kök med gott om arbetsyta och förvaring, ett ljust och lätt möblerat vardagsrum med utgång till den underbara uteplatsen i soligt läge. Vidare på entréplan har man ett helkaklat badrum i smart kombination med tvättstuga. Som är utrustad med både tvättmaskin och torktumlare, arbetsbänk ovan samt bra skåps förvaring. I badrummet finns även dusch, handfat med kommod och spegel samt wc. En trappa upp har du tre fina sovrum ett allrum som går att göra om till ett extra sovrum för den som önskar en klädkammare samt ett helkaklat badrum med dusch.

På tomten finns ett rymligt förråd med plats för utemöbler och trädgårdsredskap. På huset framsida finns uppfart med plats för två bilar.

Här bor du nära sköna promenadstråk, motionsspår och mysiga badplatser vid Stensjön. Några minuter bort når man även naturområdet runt Gunnebo slott som erbjuder motionsspår, svampskog och god, närproducerad mat i slottets restaurang. Köp nybakat bröd från det lilla bageriet på Gamla torget. Ytterligare sju minuters promenad i samma riktning hittar ni Mölndals innerstad och den nya gallerian med ett 70-tal butiker, restauranger och caféer. Här erbjuds goda kommunikationer med bussar, spårvagnar samt pendeltåget som smidigt tar dig åt både Göteborg och Kungsbacka.

I anrika Kvarnbyn har det skapats omsorgsfullt utformade bostäder med högt läge och utsikt över vackra Störtfjället och södra Mölndal. Att bo intill Kvarnbyns unika miljö är få förunnat. Det småskaliga och gemytliga genomsyrar livet här, samtidigt som man har nya Mölndals innerstad på bekvämt avstånd. Kvarnbyn skiljer sig från omgivande stadsdelar genom sin gamla bebyggelse och den brusande Mölndalsån som forsar ner längs sluttningen mellan husen.

Välkomna till fina Kvarnbyvallen 70!


Boarea
117 kvm
Avgift
4 415 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-03-12

Mäklarhuset Mölndal

Denna radhus på Kvarnbyvallen såldes av oss 2021-03-12. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Kvarnbyvallen.

Boka värdering

Hanna Gole

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.