Piltegatan 5A / Bosgården / Mölndal

SKAPA DITT DRÖMHEM -Stor 2:a med soldränkt balkong

Slutpris
2 150 000 kr
Boarea
53.5 kvm
Avgift
3 312 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3
Såld
2020-06-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Piltegatan såldes av oss 2020-06-26. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Piltegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bosgården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högst upp i huset på populära Piltegatan erbjuds nu en välplanerad tvåa med klädkammare, stambytt badrum och med stor balkong i soligt söderläge som vetter mot den lugna innergården. Här har ni möjlighet att skapa drömbostaden i en stabil HSB förening, endast 15 min cykeltur till Göteborg.

Hallen är rymlig med förvaring och kapphylla. Vardagsrummet är lättmöblerat och har originalbevarad fiskbensparkett. Utgång till den rymliga soldränkta balkongen finner ni därifrån. Helkaklat badrum med badkar. Två garderober samt klädkammare för god förvaring. Kök i vinkel med plats för matbord. Sovrum med burspråk.
Källarförråd hör till lägenheten.

Här bor du bekvämt med fina gröna innergårdar med grillplats, utemöbler och fin lekplats. Nära dagis, skolor, kommunikationer och nybakat bröd från Bageri Brogyllen. Området ligger fint mitt emellan Safjällets naturområde och Änggårdsbergen. Med cykel tar det ca 15 min till Göteborg (Chalmers eller Korsvägen) och ca 5 min till Mölndal centrum. Här bor även i en stabil HSB förening med låg avgift, utan insyn och med gångavstånd till det mesta!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Bosgården

Bosgården ligger centralt med närhet till Mölndals centrum och ca 15 min till Göteborgs centrum. Här bor man lugnt men nära till allt, nära kommunikationer och bra läge nära naturen med Safjället naturreservat några hundra meter bort.

Service

Nära till service som t.ex. servicebutiker, pizzerior och Brogyllens bageri, vårdcentral och Mölndals sjukhus. Gångavstånd till Mölndals trivsamma stadsdelscentrum med stort serviceutbud.

Natur och fritid

Bosgården ligger granne med populära Safjällets naturreservat med elljusspår, fotbollsplaner, utegym och grillplatser. Inom naturreservatet ryms också flera promenadstigar och löpslingor med fin utsikt över stan. Cykelavstånd till Åbys sportområde med simhall, gym, ishall, tennis, badminton och flera fotbollsplaner.

Kommunikationer

I Bosgården har du cykelavstånd till nästan allt. Till Göteborg når man via cykel t.ex. Korsvägen eller Chalmers på knappa 15 min. Till Mölndal cyklar man på 3 min. Nära flera hållplatser med både buss och spårvagn. Föredrar du att resa med bil så ligger Bosgården centralt och bra utanför biltullarna med närhet både till E6, Söderleden och riksväg 40 till Borås.

Familjeliv

Närheten och kommunikationerna till Sahlgrenska och Chalmers passar unga och studenter samtidigt som barnfamiljerna uppskattar de trevliga innergårdarna, lekplatser och närhet till flera olika dagis och skolor i området.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.