Pinnharvsgatan 3 C / Bifrost / Mölndal

RENOVERAD 2:A MED STOR UTEPLATS OM 18 KVM

Slutpris
2 250 000 kr
Boarea
66 kvm
Avgift
4 102 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
Bottenplan (Hiss finns ej)
Såld
2020-02-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Pinnharvsgatan såldes av oss 2020-02-26. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Pinnharvsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bifrost är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till en renoverad och stor 2:a på bottenplan med fantastisk uteplats om ca 18 kvm i soligt sydvästläge, som vetter mot lugn innergård. Här bor du med kollektivtrafik, promenadstråkar, natur och mataffär ett stenkast bort. I avgiften ingår värme, VA, kabel-tv och bredband. Generösa rum, gott om förvaring och härligt ljusinsläpp från två väderstreck.

Det stora ljusa hallen har fem garderober och plats för kapphylla. I anslutning ligger det stora badrummet som har en stor dusch, tvättmaskin, spegelskåp, handfat och förvaring. Köket är delvis renoverat 2020 och har gott om plats för större matbord. Här finns även mycket skåpförvaring, arbetsyta och trevligt ljusinsläpp.
Vardagsrummet rymmer en soffgrupp och matbord, härifrån når du även den magiska uteplatsen.
Sovrummet är rymligt med flertalet garderober. Här finns plats för dubbelsäng och skrivbord om så önskas.

HSB förening med stabil ekonomi, övernattningslägenhet, odlingslotter och trevlig innergård med lekplats och grill.
Kontakta ansvarig mäklare för förhandsvisning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Bifrost

Centralt område med något av ett drömläge med naturen som närmsta granne men bara en cykeltur från storstadspulsen i Göteborgs city. Läget mitt emellan Änggårdsbergen och Safjället erbjuder stora möjligheter för den friluftsintresserade. Närheten till Göteborgs centrum, Sahlgrenska och Chalmers passar unga och studenter samtidigt som barnfamiljer uppskattar trevliga innergårdar, lekplatser och närhet till flera dagis och skolor i området.

Natur och fritid

Det vackra Änggårdsbergens stora naturreservat ligger inom synhåll och sträcker sig hela vägen till Sahlgrenska och Botaniska trädgården. På andra sidan ligger populära Safjällets naturreservat med bl.a. promenadstigar, elljusspår, fotbollsplaner, utegym och grillplatser. I dessa naturområden kan man ta oändliga promenader eller slå sig ner för en picknick uppe på berget med vid utsikt. Cykelavstånd till Åbys sportområde med simhall, gym, ishall, tennis, badminton och flera fotbollsplaner.

Service

I Bifrost ligger Hemköp med generösa öppettider. Gångavstånd till servicebutiker, pizzerior, fruktaffär, blomsterhandel. I närområdet finns det även populärt bageri, vårdcentral och Mölndals sjukhus. Gång- och cykelavstånd till Mölndals innerstad med sitt stora serviceutbud

Kommunikationer

Bifrost ligger ca 1,5 km norr om Mölndals centrum som nås på ca 15 min promenad. Bifrost har cykelavstånd till nästan allt. Mölndals centrum når man på ca 5 min medan man på knappa 20 minuters cyklar till Korsvägen eller Chalmers. Bifrost har bra kollektivtrafik med buss både mot Göteborgs centrum via Sahlgrenska och Linnéplatsen och mot Mölndal och vidare mot AstraZeneca och Balltorp. Från Mölndalsbro (ca 1,5 km) går både lokaltåg, många bussar och flera spårvagnar. Bifrost har ett centralt läge utanför biltullarna med närhet både till E6, Söderleden och riksväg 40 till Borås via Landvetter.

Familjeliv

Det finns flera dagis i området som t.ex. Bifrost, Toltorp, Jungfrustigen-Torallastigen samt Hagåker. Närmsta skola är Västerbergsskolan (F-5), men även gångavstånd till Bosgårdsskolan (F-3), Fässbergsskolan (4-9) och Toltorpsskolan (F-5).

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.