Pinnharvsgatan 2 E

Pinnharvsgatan 2 E

Slutpris

2 550 000 kr


Bifrost— Mölndal

Pinnharvsgatan 2 E


Slutpris
2 550 000 kr

Bifrost— Mölndal

Ljus 3:a-Fritt läge med inglasad balkong.

Välkommen högst upp i huset med inglasad balkong i sydvästligt läge och helkaklat badrum i denna välskötta 3:a om 76 kvm.
Vi möts av en rymlig hall med praktiskt klinkergolv samt avhängning för ytterkläder. Om vi viker av mot höger från hallen så når vi köket med fina och moderna materialval i form av rostfri kyl & frys, häll, ugn, fläktkåpa och diskmaskin. Vacker, mörk bänkskiva bryter av stilrent mot det ljusa kakelplattorna på väggen, och mönstrade tapeter vid matplatsen ger en ombonad känsla.
Motsatt sida köket från hallen så når vi det mindre sovrummet, som idag används som tv-rum. Här finns utrymme för säng och möblemang och här finns även två stycken platsbyggda garderober. Vidare ut i hallen och åt vänster så når vi nästa sovrum, och här möts vi av en stor skjutdörrsgarderob som sväljer det mesta i klädväg. Här är även gott om plats för en dubbelsäng och från fönstret får vi härligt ljusinsläpp.
Praktiskt beläget intill sovrummet så finner vi den helkaklade toaletten. Här erbjuds spotlights i taket, golvvärme, bekvämlighet i form av tvättmaskin och torktumlare, duschhörn med glasväggar samt toalett och kommod. Vi går vidare mot vardagsrummet och slås direkt av det härliga ljuset som strålar in från fönster och balkong i sydväst-läge som ger härlig eftermiddags- och kvällssol. På golvet ligger vacker parkett i original och väggarna är ljusa med en mönstrad fondtapet som bryter av. Balkongen som ligger i direkt anslutning till vardagsrummet bjuder in till trevliga stunder i solen, men även då kvällen kommer och temperaturen sjunker så gör inglasningen att rummet behåller ett behagligt klimat.

Här bor ni i en mycket omtyckt och stabil HSB-förening med låga avgifter och närhet till Safjällets vackra natur samt kommunikationer mot Göteborg. En cykeltur bort nås även Mölndals innerstad och Mölndals galleria med flertalet restauranger och butiker.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
76 kvm
Avgift
4 228 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 trappor
Såld
2019-10-12

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.