Pinnharvsgatan 6 B

Pinnharvsgatan 6 B

Slutpris

2 275 000 kr


Mölndal

Pinnharvsgatan 6 B


Slutpris
2 275 000 kr

Mölndal

Kvällssol på balkongen!

Välkommen till ett bekvämt boende två trappor upp med kvällssol! Hela lägenheten är ljus och fin med genomgående tapetserade väggar och fina golv i parkett och laminat. Här finns ett kök med släta vitmålade luckor, kakel, diskbänk, samt gott om förvaring i skåp och lådor. I badrummet finns en toppmatad tvättmaskin som underlättar i vardagen. Bostaden har två sovrum i olika storlek som båda har inbyggda garderober. Det härliga vardagsrummet är nymålat och har utgång till inglasad balkong med kvällssol och utsikt över den välskötta innergården. Här bor du bekvämt med förråd i trappuppgången samt närhet till mataffär, skola, förskola, Sahlgrenska och allmänna kommunikationer. Området erbjuder även möjligheter till natur och fritidsupplevelser. Brf Tegen är känd för sina parkliknande innergårdar med belysning, sittplatser och stora lekplatser. Här finns även ett fräscht gym, samlingslokal och övernattningslägenhet.
Inflytt kan ske enligt överenskommelse, dock senast februari 2023.


Boarea
71 kvm
Avgift
4 492 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-11-10

Mäklarhuset Mölndal

Denna lägenhet på Pinnharvsgatan såldes av oss 2022-11-10. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Pinnharvsgatan.

Boka värdering

Åsa Söderback

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.