Ponnygatan 4 B / Åby / Mölndal

Stor & naturnära 3:a med söderbalkong

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea
78 kvm
Avgift
4 990 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3
Såld
2019-05-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ponnygatan såldes av oss 2019-05-31. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Ponnygatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna ljusa lägenhet, en trappa upp i huset, i bra skick med insynsskyddad söderbalkong. En stor trea med fina ytskikt, stora fönster och bra förvaringsmöjligheter. Här saknas inget!  Denna trea kan stoltsera med ett fint och välplanerat kök, ett ljust och öppet vardagsrum samt två stora sovrum gott om förvaring. Här finns även ett praktiskt och ljust badrum med bl.a tvättmaskin, samt en praktisk gästtoalett i anslutning till den stora hallen som dessutom har flertalet garderober.

I Åby bor man på gång- och cykelavstånd till Mölndals nya innerstad med dess utbud av caféer, restauranger, affärer samt kommunikationer. I närområdet finns även Åbybergsparken, Änggårdsbergen och Safjällets naturreservat, matbutik, Åbys äventyrsbad, Åby travbana och träningscenter. Flera förskolor och skolor ligger inom gångavstånd. Busshållplatsen ligger ca 150 m från bostaden och tar dig in till Göteborg på ca 20 min, alternativt ligger spårvagnshållplatserna en 10 minuters promenad bort.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration