Ponnygatan 4 B / Åby / Mölndal

Stor & naturnära 3:a med söderbalkong

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea
78 kvm
Avgift
4 990 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3
Såld
2019-05-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ponnygatan såldes av oss 2019-05-31. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Ponnygatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna ljusa lägenhet, en trappa upp i huset, i bra skick med insynsskyddad söderbalkong. En stor trea med fina ytskikt, stora fönster och bra förvaringsmöjligheter. Här saknas inget!  Denna trea kan stoltsera med ett fint och välplanerat kök, ett ljust och öppet vardagsrum samt två stora sovrum gott om förvaring. Här finns även ett praktiskt och ljust badrum med bl.a tvättmaskin, samt en praktisk gästtoalett i anslutning till den stora hallen som dessutom har flertalet garderober.

I Åby bor man på gång- och cykelavstånd till Mölndals nya innerstad med dess utbud av caféer, restauranger, affärer samt kommunikationer. I närområdet finns även Åbybergsparken, Änggårdsbergen och Safjällets naturreservat, matbutik, Åbys äventyrsbad, Åby travbana och träningscenter. Flera förskolor och skolor ligger inom gångavstånd. Busshållplatsen ligger ca 150 m från bostaden och tar dig in till Göteborg på ca 20 min, alternativt ligger spårvagnshållplatserna en 10 minuters promenad bort.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Åby

Stadsdelen Åby består flerbostadshus, radhus och villor. I Åby finns bl.a. matbutik, pizzeria, smörgåsbutik, frisörer, loppisar o bensinstation med servicebutik. Åby ligger strax sydväst om Mölndals Innerstad med gångavstånd till galleria, restauranger, spårvagn, tåg och torghandel

Shopping

Mölndal Galleria ligger på gångavstånd från Åby och är ett lättillgängligt och trivsamt stadsdelscentrum som möter människors vardagsbehov av shopping och service. Med 65 butiker, caféer och restauranger i centralt läge är Mölndal Galleria en naturlig del av Mölndals innerstad. Gallerian finns intill Knutpunkt Mölndalsbro, Västtrafiks resecentrum, där tåg, bussar och spårvagnar stannar på väg till och från hela Göteborgsregionen. https://molndalgalleria.se/

Åbytravet

Åbytravet är numera Europas modernaste trav- och ridsportsanläggning som årligen lockar runt 100 000 gäster. Här tävlas det i huvudsak onsdag eller torsdag men de riktiga höjdpunkterna är STL, sex lördagar om året med Olympiatravets final, Åby Stora Pris och SM helgen som juveler i kronan.

Kommunikation

Spårvagn (2, 4) åker till Mölndal till och från Göteborgs central. Det går både Västtåg och Öresundståg förbi Mölndal med riktning Kungsbacka/GBG. Lila express är en buss som går från Torslanda via Frölunda till Mölndal och vidare mot Mölnlycke. Buss 451, 25, 751, 755 och 761 går alla inom Mölndal.

Familjeliv

I Åby finns flera förskolor och Katrinebergsskolan som är en F-6-skola med grundsärskola. Läs mer om skolan på https://www.molndal.se/startsida/utbildning-och-barnomsorg/grundskola/katrinebergsskolan.html I Åby finns även mataffär, vårdcentral, fotbollsplan, sim- och ishall.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.