Ponnygatan 2 D / Åby / Mölndal

VÄLPLANERAD 3:A MED BALKONG.

Slutpris
2 375 000 kr
Boarea
78 kvm
Avgift
4 830 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3
Såld
2019-08-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ponnygatan såldes av oss 2019-08-07. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Ponnygatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till den här ljusa och välplanerade 3:an om 78 kvm på Ponnygatan med balkong mot söder. Bostaden är fördelad över en rymlig hall med bra förvaring i skjutdörrsgarderober, fint kök med ljusa luckor och ordentligt med skåps och arbetsyta samt en matplats invid fönstret. Vidare når vi ett härligt vardagsrum med generösa, sociala ytor där plats för både middagsbord och soffgrupp finns. Sovrummen är två stycken till antalet och båda rymliga med garderober samt plats för dubbelsäng. Badrummet når vi från köket och här återfinns badkar, handfat samt tvättmaskin och torktumlare. Toaletten är separat och ligger i anslutning till hallen. Balkongen som nås från köket är lättmöblerad och i soligt söderläge.

I Åby bor du i ett lugnt och tryggt område med närhet till mataffärer, pizzeria samt på gångavstånd till Mölndals centrum där det finns galleria och flertalet restauranger samt caféer.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Åby

Stadsdelen Åby består flerbostadshus, radhus och villor. I Åby finns bl.a. matbutik, pizzeria, smörgåsbutik, frisörer, loppisar o bensinstation med servicebutik. Åby ligger strax sydväst om Mölndals Innerstad med gångavstånd till galleria, restauranger, spårvagn, tåg och torghandel

Shopping

Mölndal Galleria ligger på gångavstånd från Åby och är ett lättillgängligt och trivsamt stadsdelscentrum som möter människors vardagsbehov av shopping och service. Med 65 butiker, caféer och restauranger i centralt läge är Mölndal Galleria en naturlig del av Mölndals innerstad. Gallerian finns intill Knutpunkt Mölndalsbro, Västtrafiks resecentrum, där tåg, bussar och spårvagnar stannar på väg till och från hela Göteborgsregionen. https://molndalgalleria.se/

Åbytravet

Åbytravet är numera Europas modernaste trav- och ridsportsanläggning som årligen lockar runt 100 000 gäster. Här tävlas det i huvudsak onsdag eller torsdag men de riktiga höjdpunkterna är STL, sex lördagar om året med Olympiatravets final, Åby Stora Pris och SM helgen som juveler i kronan.

Kommunikation

Spårvagn (2, 4) åker till Mölndal till och från Göteborgs central. Det går både Västtåg och Öresundståg förbi Mölndal med riktning Kungsbacka/GBG. Lila express är en buss som går från Torslanda via Frölunda till Mölndal och vidare mot Mölnlycke. Buss 451, 25, 751, 755 och 761 går alla inom Mölndal.

Familjeliv

I Åby finns flera förskolor och Katrinebergsskolan som är en F-6-skola med grundsärskola. Läs mer om skolan på https://www.molndal.se/startsida/utbildning-och-barnomsorg/grundskola/katrinebergsskolan.html I Åby finns även mataffär, vårdcentral, fotbollsplan, sim- och ishall.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.