Ponnygatan 8A / Mölndal

TOTALRENOVERAD 1,5A MED BALKONG

Slutpris
2 175 000 kr
Boarea
46 kvm
Avgift
3 250 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-10-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ponnygatan såldes av oss 2020-10-16. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Ponnygatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ponnygatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna totalrenoverade lägenhet med balkong. Här bor du i en rymligt 1,5a med där alkoven gjorts om till ett rum som säljaren använder som sovrum. Lägenheten har genomgått en total renovering under 2018-2019. Här bor du i en aktiv förening, med 10 min promenad till Mölndals innerstad, men även ett stenkast från busshållplats som tar er in mot stan. I närheten finns mataffärer och naturområden.

Hallen är rymlig och här finns både tre garderober och en kapphylla. Lägenhetens ytor är oerhört välplanerade och i anslutning till hallen finns en praktisk klädkammare. Köket är stilrent och utrustat med rostfria vitvaror och integrerad diskmaskin. Här finns plats för matbord för 4-6 pers. Badrummet är fint och ger en känsla av lyx, det stambyttes 2019. Här finns både regndusch, spotlights, brett handfat, tvättmaskin och förvaring. Vardagsrummet är likaså generöst till ytan och via kök/vardagsrum finner ni utgång till balkongen. Rummet som finns i anslutning till vardagsrummet används idag som ett sovrum och kontor.
Till lägenheten hör även ett källarförråd.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer info.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.