Ponnygatan 4 B

Ponnygatan 4 B

Slutpris

2 575 000 kr


Mölndal

Ponnygatan 4 B


Slutpris
2 575 000 kr

Mölndal

RENOVERAD 3:A MED TVÅ BADRUM & BALKONG I SYDVÄST

Varmt välkommen till denna hemtrevliga, fina och renoverade lägenhet, 10min promenad från Mölndal centrum. Här ges ett perfekt tillfälle att förvärva en välplanerad och genomgående ljus lägenhet en trappa våning upp i huset. Här finns dessutom två badrum och en rymlig balkong i soligt sydvästläge samt fönsterpartier i två väderstreck som ger ett härligt ljus i hela bostaden! Busshållplatsen befinner sig ca 50 ifrån och tar dig till Linne på ca 20min.

Lägenheten fördelas på ett stort och modernt kök i tidlös design med plats för matbord intill fönstret. Hallen är likaså rymlig med både kapphylla och garderob. Här finns dessutom en praktisk wc. Vardagsrummet är lätt möblerat och här ryms både soffgrupp och matgrupp. Utgången till den soldränkta balkongen finner ni via köket. Badrummet är helkaklat och utrustat med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk, dusch, handfat och spegel, dessutom finns ett fönster. Båda sovrum är ytterst generösa sett till storleken, dessutom finns gott om garderober. Master bedroom har en hel garderobsvägg. Båda rum är väl tilltagna med mycket ljusinsläpp och utsikt över innergården. Ingen insyn från något håll.
Förråd finns också och hör till lägenheten.

Föreningen har en fin och välskött innergård med flera avdelningar med bänkar och bord samt klätterställningar och rutschkana.
Från lägenheten är det nära till buss, förskola, skola och Åby fritidscentrum. På bekvämt gångavstånd ligger Mölndals centrum och Galleria med hela dess utbud av butiker, mataffärer och restauranger.

Välkommen på visning till en bostad där det bara är att flytta in och trivas!


Boarea
78 kvm
Avgift
5 125 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3
Såld
2020-11-02

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.