Rullharvsgatan 4 D / bifrost / Mölndal

STOR LJUS 2:A - INGLASAD BALKONG - FRITT LÄGE

Slutpris
2 410 000 kr
Boarea
66 kvm
Avgift
3 787 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 tr (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rullharvsgatan såldes av oss 2019-09-17. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Rullharvsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av bifrost är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

STOR LJUS 2:A - INGLASAD BALKONG - FRITT LÄGE

Missa inte detta bekväma boende i stor ljus 2:a med mycket fritt fint läge på gaveln. Välplanerad lägenhet med stort vardagsrum som har fönster i två väderstreck som ger både ljus och rymd. Den stora inglasade balkongen har fritt läge med utsikt mot den gröna innergården. Modernt stilfullt kök i vitt, svart och rött med ljusa skåp- och lådfronter, bra arbetsytor och god förvaring. Separat matplats med öppen planlösning mot vardagsrummet. Stort sovrum med plats för dubbelsäng och skrivbord. Helkaklat stilfullt badrum med fönster och skjutdörrar till duschen samt egen tvättmaskin. Välkomnande stor hall och och mycket bra förvaring i klädkammare och eget förråd på samma våningsplan som närmsta granne.

Här bor du bekvämt utan insyn i populära och välskötta HSB BRF Tegen. Föreningen är känd för sina fantastiska gröna innergårdar med många olika avdelningar, lekplatser och fina planteringar. Här bor man med naturen precis utanför dörren mitt emellan Änggårdsbergen och Safjällets naturområde. Närhet till service, dagis, skolor och kommunikationer. Cykelavstånd både till Mölndals centrum och till centrala Göteborg.

Snabbt tillträde möjligt!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Bifrost

Centralt område med något av ett drömläge med naturen som närmsta granne men bara en cykeltur från storstadspulsen i Göteborgs city. Läget mitt emellan Änggårdsbergen och Safjället erbjuder stora möjligheter för den friluftsintresserade. Närheten till Göteborgs centrum, Sahlgrenska och Chalmers passar unga och studenter samtidigt som barnfamiljer uppskattar trevliga innergårdar, lekplatser och närhet till flera dagis och skolor i området.

Natur och fritid

Det vackra Änggårdsbergens stora naturreservat ligger inom synhåll och sträcker sig hela vägen till Sahlgrenska och Botaniska trädgården. På andra sidan ligger populära Safjällets naturreservat med bl.a. promenadstigar, elljusspår, fotbollsplaner, utegym och grillplatser. I dessa naturområden kan man ta oändliga promenader eller slå sig ner för en picknick uppe på berget med vid utsikt. Cykelavstånd till Åbys sportområde med simhall, gym, ishall, tennis, badminton och flera fotbollsplaner.

Service

I Bifrost ligger Hemköp med generösa öppettider. Gångavstånd till servicebutiker, pizzerior, fruktaffär, blomsterhandel. I närområdet finns det även populärt bageri, vårdcentral och Mölndals sjukhus. Gång- och cykelavstånd till Mölndals innerstad med sitt stora serviceutbud

Kommunikationer

Bifrost ligger ca 1,5 km norr om Mölndals centrum som nås på ca 15 min promenad. Bifrost har cykelavstånd till nästan allt. Mölndals centrum når man på ca 5 min medan man på knappa 20 minuters cyklar till Korsvägen eller Chalmers. Bifrost har bra kollektivtrafik med buss både mot Göteborgs centrum via Sahlgrenska och Linnéplatsen och mot Mölndal och vidare mot AstraZeneca och Balltorp. Från Mölndalsbro (ca 1,5 km) går både lokaltåg, många bussar och flera spårvagnar. Bifrost har ett centralt läge utanför biltullarna med närhet både till E6, Söderleden och riksväg 40 till Borås via Landvetter.

Familjeliv

Det finns flera dagis i området som t.ex. Bifrost, Toltorp, Jungfrustigen-Torallastigen samt Hagåker. Närmsta skola är Västerbergsskolan (F-5), men även gångavstånd till Bosgårdsskolan (F-3), Fässbergsskolan (4-9) och Toltorpsskolan (F-5).

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.