Rullharvsgatan 4 D / bifrost / Mölndal

STOR LJUS 2:A - INGLASAD BALKONG - FRITT LÄGE

Slutpris
2 410 000 kr
Boarea
66 kvm
Avgift
3 787 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 tr (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rullharvsgatan såldes av oss 2019-09-17. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Rullharvsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av bifrost är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

STOR LJUS 2:A - INGLASAD BALKONG - FRITT LÄGE

Missa inte detta bekväma boende i stor ljus 2:a med mycket fritt fint läge på gaveln. Välplanerad lägenhet med stort vardagsrum som har fönster i två väderstreck som ger både ljus och rymd. Den stora inglasade balkongen har fritt läge med utsikt mot den gröna innergården. Modernt stilfullt kök i vitt, svart och rött med ljusa skåp- och lådfronter, bra arbetsytor och god förvaring. Separat matplats med öppen planlösning mot vardagsrummet. Stort sovrum med plats för dubbelsäng och skrivbord. Helkaklat stilfullt badrum med fönster och skjutdörrar till duschen samt egen tvättmaskin. Välkomnande stor hall och och mycket bra förvaring i klädkammare och eget förråd på samma våningsplan som närmsta granne.

Här bor du bekvämt utan insyn i populära och välskötta HSB BRF Tegen. Föreningen är känd för sina fantastiska gröna innergårdar med många olika avdelningar, lekplatser och fina planteringar. Här bor man med naturen precis utanför dörren mitt emellan Änggårdsbergen och Safjällets naturområde. Närhet till service, dagis, skolor och kommunikationer. Cykelavstånd både till Mölndals centrum och till centrala Göteborg.

Snabbt tillträde möjligt!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration