Samuel Norbergsgatan 4

Samuel Norbergsgatan 4

Slutpris

3 300 000 kr


Kvarnby— Mölndal

Samuel Norbergsgatan 4


Slutpris
3 300 000 kr

Kvarnby— Mölndal

POTENTIELL 3:A I KVARNBYN - PÅKOSTAD & EXKLUSIV

Ypperlig investeringsmöjlighet - Potentiell trea! Välkomna till denna fantastiska och påkostade lägenhet i hjärtat av Kvarnbyn. Från början var detta en 3:a och med enkla medel går det att göra om bostadens 77 kvm till en trerummare. En exklusiv hörnlägenhet som präglas av hög kvalité.

Redan i hallen kan ni känna en våg av lyx när den gråa klinkern speglas mot de stora garderobspartierna och takhöjden i samband med de djupa fönsterpartierna ger bostaden en större dos av ljus och luft. Det helkaklade badrummet har heller inte lämnat något åt slumpen. Stor regndusch, dimmande spotlights i taket, golvvärme och separat tvättdel med mycket skåpförvaring. Vardagsrummet är otroligt stort och ljust med ljusinsläpp från flera väderstreck. Här man kan även den kräsnaste möblera som den behagar. Köket går i matt mörkgrå kulör som bryts av en vit marmorbänkskiva, knoppar i krom, vackert vitt kakel och rostfria integrerade vitvaror. Tack vare den öppna planlösningen så är denna del hjärtat av bostaden, inte minst för att den leder ut till den stora halvt inglasade balkongen som vetter åt sydväst.
Sovrummet är stort och ljust med 4 garderober. Här finns gott om plats för dubbelsäng, sidobord och fåtölj eller varför inte ett skrivbord?

Att bo intill Kvarnbyns unika miljö är få förunnat. Det småskaliga och gemytliga genomsyrar livet här, samtidigt som man har nya Mölndals innerstad på bekvämt avstånd. Kvarnbyn skiljer sig från omgivande stadsdelar genom sin gamla bebyggelse och den brusande Mölndalsån som forsar ner längs sluttningen mellan husen. Här kan man gå ner till Kvarnby Bageri och köpa nybakat bröd på morgonen eller äta en middag på charmiga Kråkans Krog. Trots små stadskänslan får du promenadavstånd till Mölndals innerstad och den nya gallerian med ett 70-tal butiker, restauranger och caféer. Goda kommunikationer med bussar från Gamla Torget, tåg från Mölndals station eller spårvagn från Mölndals centrum som snabbt tar dig in till centrala Göteborg på bara 13 min. Promenadvägar med fina naturområden finns i närheten medan Gunnebo Slott, badsjöarna Stensjön och Rådasjön ligger inom kort avstånd.

Alla lägenheter är garanterade en parkeringsplats. Denna lägenhet måste upplevas på plats! Snabb inflytt är möjlig om så önskas. Vi ses på visningen!


Boarea
77 kvm
Avgift
3 900 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2019-09-12

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.