Toltorpsgatan 107 / Toltorpsdalen / Mölndal

Modern och ljus 3:a från 2015 med härlig balkong.

Slutpris
3 700 000 kr
Boarea
76 kvm
Avgift
3 048 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2019-03-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Toltorpsgatan såldes av oss 2019-03-20. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Toltorpsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Toltorpsdalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Inflyttning möjlig i början av Oktober!

Välkommen hit till Toltorpsgatan och en trerummare om 76 kvadratmeter med låg avgift! Denna lägenhet är modern, ljus och erbjuder bland annat fina ytskikt och modern utrustning – ett exklusivt boende med stor inglasad balkong. fint ljusinsläpp, stora fönster och sociala ytor.

Till lägenhetens pärlor hör ett stilrent, funktionellt och modernt kök med generösa arbetsytor, påkostade material och gott om plats för matbord och stolar. Badrummet från 2015 är rymligt och funktionellt samt har duschvägg, torktumlare, tvättmaskin, golvvärme och förvaringsskåp. Vardagsrummet har vitmålade väggar och stilren tapet och parkettgolv samt är välplanerat, ljust och öppet. Det är från vardagsrummet som vi når den härliga och inglasade balkongen där många lata dagar kan spenderas.

BRF Pegasus i Kvarteret Stiernhielm är en trevlig och välskött förening med låga avgifter och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar som bland annat tillhandahåller garage, övernattningslägenhet och en trevlig och välskött innergård. I månadsavgiften ingår tv, fiberbredband, källarförråd, värme och vatten.

I hjärtat av Toltorpsdalen bor du centralt och naturnära med närhet till bland annat matbutiker, bra kommunikationer och rofyllda grönområden. Safjället ligger runt hörnet, bra kommunikationer mot Göteborg och Mölndal en kortare promenad bort och Mölndals innerstad och det pulserande stadslivet i Göteborg når du enkelt på cykel eller via kollektivtrafik. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration